Gigabyte'a G24F-2 monitörde görüntü genel olarak çok sarımtırak

ragapol

Decapat
Daha fazla  
Monitör
Gigabyte’a G24F-2
Monitördeki tüm renk ayarlarını deneyip farklı kombinasyonlar yapmama rağmen asla monitördeki optimum renk ayarını yakalayamadım. Hep bir sarımtıraklık var monitörde ve rahatsız edip göze batacak düzeyde benim için. Acaba bu panelle alakalı bir durum mu yoksa başka ayarlarla düzelen bir şey mi yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
o monitör çok öneriliyor ama çöp
1. ışık sızması çıkması en yüksek olan monitörlerden
2. ghosting çıkabilir
3. renkleri leş

Monitördeki tüm renk ayarlarını deneyip farklı kombinasyonlar yapmama rağmen asla monitördeki optimum renk ayarını yakalayamadım. Hep bir sarımtıraklık var monitörde ve rahatsız edip göze batacak düzeyde benim için. Acaba bu panelle alakalı bir durum mu yoksa başka ayarlarla düzelen bir şey mi yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Hangi panelden geçiş yaptınız? Monitörün sRGB değerleri gayet iyi yani renklerin canlı olması lazım. Sarımtırak görüntü IPS panellerin hepsinde var diye biliyorum, zamanla alışırsın.

Eğer aşırı seviyedeyse iade etmenizi öneririm farklı bir durum olabilir.

Son düzenleme:
Hangi panelden geçiş yaptınız? Monitörün sRGB değerleri gayet iyi yani renklerin canlı olması lazım. Sarımtırak görüntü IPS panellerin hepsinde var diye biliyorum, zamanla alışırsın.

Eğer aşırı seviyedeyse iade etmenizi öneririm farklı bir durum olabilir.
VA panelden geçiş yaptım ama başka ıps paneller de kullandım yani bu kadar sarı olması ilginç geldi bana bu monitör modeli genel olarak böyle mi diye bi bakındım bu sorunla karşılaşan çok kişi de yok

o monitör çok öneriliyor ama çöp
1. ışık sızması çıkması en yüksek olan monitörlerden
2. ghosting çıkabilir
3. renkleri leş
teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı