Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 2 Eylül 2021 #11 Eren.exe dedi: Hocam Türk Telekom'un müşteri hizmetlerini arasa olur mu sizce sonuçta onun altyapısını kullanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doktora gitmek yerine, doğrudan Fahrettin Kocaya gitmek gibi sonuçta ona bağlılar değil mi?
Eren.exe dedi: Hocam Türk Telekom'un müşteri hizmetlerini arasa olur mu sizce sonuçta onun altyapısını kullanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doktora gitmek yerine, doğrudan Fahrettin Kocaya gitmek gibi sonuçta ona bağlılar değil mi?
C couza Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 589 Çözümler 9 2 Eylül 2021 #12 DarkReader dedi: Kablo ve ethernet kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam onlarda sıkıntı yok, dediğim gibi baştan alabiliyordum hızı. Eren.exe dedi: Hocam Türk telekomun müşteri hizmetlerini arasa olur mu sizce sonuçta onun altyapısını kullanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır TurkNet'in kendi gigafiber altyapısı. Alfa Prime dedi: TurkNet'in Müşteri hizmetleri yok ki arasın Arıza kaydı sayfası var. Genişletmek için tıkla... Fiber için müşteri hizmetleri mevcut hocam.
DarkReader dedi: Kablo ve ethernet kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam onlarda sıkıntı yok, dediğim gibi baştan alabiliyordum hızı. Eren.exe dedi: Hocam Türk telekomun müşteri hizmetlerini arasa olur mu sizce sonuçta onun altyapısını kullanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır TurkNet'in kendi gigafiber altyapısı. Alfa Prime dedi: TurkNet'in Müşteri hizmetleri yok ki arasın Arıza kaydı sayfası var. Genişletmek için tıkla... Fiber için müşteri hizmetleri mevcut hocam.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 2 Eylül 2021 #13 couza dedi: Hocam onlarda sıkıntı yok, dediğim gibi baştan alabiliyordum hızı. Hayır TurkNet'in kendi GigaFiber altyapısı. Fiber için müşteri hizmetleri mevcut hocam. Genişletmek için tıkla... Bu müşteri kayırmaktır yalnız, hmm yazdım bir kenara.
couza dedi: Hocam onlarda sıkıntı yok, dediğim gibi baştan alabiliyordum hızı. Hayır TurkNet'in kendi GigaFiber altyapısı. Fiber için müşteri hizmetleri mevcut hocam. Genişletmek için tıkla... Bu müşteri kayırmaktır yalnız, hmm yazdım bir kenara.
C couza Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 589 Çözümler 9 2 Eylül 2021 #14 Alfa Prime dedi: Bu müşteri kayırmaktır yalnız, hmm yazdım bir kenara. Genişletmek için tıkla...
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.034 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #15 Kısa süreli böyle bir sorun olabilir. Yarın sabahı bekleyin. Eğer düzelmezse müşteri hizmetlerini arayın.
Kısa süreli böyle bir sorun olabilir. Yarın sabahı bekleyin. Eğer düzelmezse müşteri hizmetlerini arayın.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.322 Çözümler 98 2 Eylül 2021 #16 @Alfa Prime Üstün kılan bir şey yok. Fiber'i TT alt yapısından vermiyorlar. Kendi kurdukları GigaFiber alt yapısında destek vermeleri çok doğal.
@Alfa Prime Üstün kılan bir şey yok. Fiber'i TT alt yapısından vermiyorlar. Kendi kurdukları GigaFiber alt yapısında destek vermeleri çok doğal.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 2 Eylül 2021 #17 CillianMurphy dedi: @Alfa Prime Üstün kılan bir şey yok. Fiber'i TT alt yapısından vermiyorlar. Kendi kurdukları GigaFiber alt yapısında destek vermeleri çok doğal. Genişletmek için tıkla... Espri yapıyorum zaten, normalde sorunumu yazığımda arayarak cevap veriyorlar zaten.
CillianMurphy dedi: @Alfa Prime Üstün kılan bir şey yok. Fiber'i TT alt yapısından vermiyorlar. Kendi kurdukları GigaFiber alt yapısında destek vermeleri çok doğal. Genişletmek için tıkla... Espri yapıyorum zaten, normalde sorunumu yazığımda arayarak cevap veriyorlar zaten.
C couza Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 589 Çözümler 9 3 Eylül 2021 #18 SORUN ÇÖZÜLDÜ ! Ağ ve internet ayarlarına girip etherneti devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdim. Şuan bir sorun yok.
SORUN ÇÖZÜLDÜ ! Ağ ve internet ayarlarına girip etherneti devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdim. Şuan bir sorun yok.