Gigafiber için modem ve kablo önerisi

Merhaba, GigaFiber geçişlerinde aldığınız hizmete uygun ücretsiz modem desteğimiz bulunuyor. Dönüşüm işlemi sonrası kurulum için gelen ekiplerimiz modemi de yanlarında getirmektedir. Sizin ekstradan bir modem almanız gerekmiyor.

Teşekkürler. Bir de şöyle bir şey var bunun hoppere göre eksi ve artısı nedir? Bütçe 4000-5000 arası. Keenetic Hero 4G+
Hocam onlar SIM kart takılabilen modeller. Atıyorum SIM hattınızda internet vardır işte yolculukta kullanmak gerekir falan onun için bu. Bu modelle işiniz yok pek.

Hocam onlar SIM kart takılabilen modeller. Atıyorum SIM hattınızda internet vardır işte yolculukta kullanmak gerekir falan onun için bu. Bu modelle işiniz yok pek.
Son bir şey söylemek istiyorum bunlardan biri mi daha iyi yoksa Keenetic Hopper sipariş vereceğim.

Keenetic Hopper da iyi ama ASUS ayrı güzel. En güçlü ASUS bence. Tabi Keenetic Hopper'da işinizi görecektir de ASUS daha güçlü her türlü. DSL versiyonu adı üzerinde. DSL bağlantıları için bu. Eğer DSL bağlantısı varsa tercih edin. Onun dışında Router versiyonu alabilirsiniz iş görür. Sadece ileride eğer taşınma durumu olup da DSL altyapısı olan bir yere geçerseniz elinizdeki Router fazla işe yaramayabilir. Gerçi Extra üzerinden DSL'i alıp ASUS router'a verebilirsin rahatça.

DSL AX82-U alıp hem dsl hem router'dan yararlanmak daha iyi değil midir? Routeri eğleyebiliriz o yüzden yanlış mı düşünüyorum?

Router olarak da kullanırsınız sorun olmaz. DSL versiyonunu alabilirsiniz. İleride cihaz sorunu da çekmezsiniz hem.
Vakit ayırıp ilgilendiğin için teşekkür ederim. Hopper ile DLS Ax82-U arasındaki önemli farkları müsait bir zamanda bakarım. Eğer bildiğin bir şey varsa sen de söyleyebilirsin tabi. Tekrardan çok sağ ol.

Router ile DSL versiyonu arasında fark yok. Sadece DSL girişi de olduğu için DSL altyapıda da kullanılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…