Bümbilibiii Centipat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 297 Bugün 12:08 #1 Yüzüm hassas, bu 2 ürün arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ve başlıkları nasıldır acaba? Amazon.com.tr Amazon.com.tr
Yüzüm hassas, bu 2 ürün arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ve başlıkları nasıldır acaba? Amazon.com.tr Amazon.com.tr
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.380 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bugün 12:17 #2 Amazon.com.tr Nazik olursaniz hem mukemmel aliyor hemde kesmiyor. Uzun suredir kullaniyorum.
Bümbilibiii Centipat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 297 Bugün 13:46 #3 AliEgemen dedi: Amazon.com.tr Nazik olursaniz hem mukemmel aliyor hem de kesmiyor. Uzun suredir kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu seri beni rahatsız ediyor, ve sık tıraş oluyorum. Sinek kaydı seviyorum, ama tıraş bıçağı seçemiyorum.
AliEgemen dedi: Amazon.com.tr Nazik olursaniz hem mukemmel aliyor hem de kesmiyor. Uzun suredir kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu seri beni rahatsız ediyor, ve sık tıraş oluyorum. Sinek kaydı seviyorum, ama tıraş bıçağı seçemiyorum.