Gini talent güvenilir mi ve bağ-kur olayı nedir?

Çok teşekkür ederim tekrardan iyi dileklerin için sana da hayatında başarılar bakalım artık mezunum atılacağım umarım şu askerlik mevzusuna kadar biraz daha böyle takılayım diyorum. Tabi ki bel bağlamayacağım dedigim gibi zaten gelirim yetecek bana ama neden evde olacagım zamanlar bir şeyler denemeyeyim diye düşünüyorum. İstikrarı olmaması kötüymüş dedigin gibi.

O zaman ben genç girişimci mevzusunu bi araştırayım onun sgklı olunca yapamazsın diye bir şey yok diye düşünüyorum şuan da başvursam cıkar gibi düşündüm. o eğer çıkarsa zaten 1 sene bağkur çıkmaz işten çıkarken de iptal işlemleri falan zaten 2 3 ay bi ömrü var bu isin buyuk ihtimal. o çıkınca sözleşme onaylayayım ben yine de geçmişe dönük silinmezse falan
Ne demek, ben de teşekkür ederim. Ve aynen dediğin gibi yap, sağlama al. Ayrıca kendin bizzat vergi dairesine gidersen daha iyi olabilir. Çünkü 1-2 hafta bekliyorsun genc girisimciyi vs.

tamamdır genç girişmci olayını da vergi dairesindendirekt hallederim o istisna olayı da online oluyor diye biliyorum onu zaten maaş almadan sonradan yapabilrim yapıkredi hesap işlemleri gibi.

Ne demek, ben de teşekkür ederim. Ve aynen dediğin gibi yap, sağlama al. Ayrıca kendin bizzat vergi dairesine gidersen daha iyi olabilir. Çünkü 1-2 hafta bekliyorsun genc girisimciyi vs.

çalışacağım işimde kısmi sigortalı oldugum icin geri kalan günler bağkur ödemesi çıkar dendi sigortacıya sordum bir tanıdığa. Genç girişmci işini de ileride işime yarar belki diye. Şimdi de babamı düşünüyorum emekli olduğu için bağkurdan değil de sgkdan emekli çok uğraşıyorum galiba bi nasip var sanırım ahahahha. Emekli üzerine yapsam ne olur acaba bağkur muhabbeti

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı