SakalsızMessi10 Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 262 23 Ocak 2024 #1 Telefonum Apple girdiğim sitede kameram açıldı. Elimde çarpmış olabilir, kararsızım. Sizce sıfırlamalı mıyım?
Telefonum Apple girdiğim sitede kameram açıldı. Elimde çarpmış olabilir, kararsızım. Sizce sıfırlamalı mıyım?
Catacomb Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #2 Erişim izinlerinden kameranızı kapatabilirsiniz. Böylece herhangi bir sitede kameranıza izin vermediğiniz sürece bağlanamazlar.
Erişim izinlerinden kameranızı kapatabilirsiniz. Böylece herhangi bir sitede kameranıza izin vermediğiniz sürece bağlanamazlar.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #3 Niye sıfırlıyorsunuz? iPhone gayet güvenilir bir işletim sistemi, kolay kolay bulaşmaz. Ama şüpheli bir şey yapmadığınız sürece.. Eliniz çarpmış olabilir bence, bir sıkıntı göremedim.
Niye sıfırlıyorsunuz? iPhone gayet güvenilir bir işletim sistemi, kolay kolay bulaşmaz. Ama şüpheli bir şey yapmadığınız sürece.. Eliniz çarpmış olabilir bence, bir sıkıntı göremedim.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 5 Çözümler 310 23 Ocak 2024 #4 SakalsızMessi10 dedi: Telefonum Apple girdiğim sitede kameram açıldı. Elimde çarpmış olabilir, kararsızım. Sizce sıfırlamalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Tarayıcınızda kamera mikrofon izinleri açıksa bu olası bir şey. Tarayıcı izinlerini bir kontrol edin.
SakalsızMessi10 dedi: Telefonum Apple girdiğim sitede kameram açıldı. Elimde çarpmış olabilir, kararsızım. Sizce sıfırlamalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Tarayıcınızda kamera mikrofon izinleri açıksa bu olası bir şey. Tarayıcı izinlerini bir kontrol edin.
Türk white Centipat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik direktör 23 Ocak 2024 #5 Girdiğiniz siteye bağlı hangi site.
SakalsızMessi10 Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 262 23 Ocak 2024 #6 Catacomb dedi: Erişim izinlerinden kameranızı kapatabilirsiniz. Böylece herhangi bir sitede kameranıza izin vermediğiniz sürece bağlanamazlar. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi kapattım sizce sıfırlamaya gerek var mı?
Catacomb dedi: Erişim izinlerinden kameranızı kapatabilirsiniz. Böylece herhangi bir sitede kameranıza izin vermediğiniz sürece bağlanamazlar. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi kapattım sizce sıfırlamaya gerek var mı?
Catacomb Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #7 SakalsızMessi10 dedi: Hocam şimdi kapattım sizce sıfırlamaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Sıfırlamaktan kastınız ney?
SakalsızMessi10 dedi: Hocam şimdi kapattım sizce sıfırlamaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Sıfırlamaktan kastınız ney?
SakalsızMessi10 Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 262 23 Ocak 2024 #8 Catacomb dedi: Sıfırlamaktan kastınız ney? Genişletmek için tıkla... Format.
Catacomb Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #9 SakalsızMessi10 dedi: Format. Genişletmek için tıkla... Yok be hocam. O kadara gerek yok bence.