O oyunseverler Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #11 Zannetmiyorum ,yinede kafanı rahatlatmak adına bilgisayarı taratabilirsin
PONTOS Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 55 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #12 Abu Thabit Koghony dedi: Duruyor mu diye bakmak için girmiştim, link: portalyus.com Yazıp girdim. Tarattım fakat 2 saniye bile geçmeden temiz olduğunu gösterdi yine de güvenmedim. Genişletmek için tıkla... Yazdıklarımızı görmüyor olabilir misin acaba? Antivirüs engellediyse bir sıkıntı olmaz korkma.
Abu Thabit Koghony dedi: Duruyor mu diye bakmak için girmiştim, link: portalyus.com Yazıp girdim. Tarattım fakat 2 saniye bile geçmeden temiz olduğunu gösterdi yine de güvenmedim. Genişletmek için tıkla... Yazdıklarımızı görmüyor olabilir misin acaba? Antivirüs engellediyse bir sıkıntı olmaz korkma.
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.106 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #13 PONTOS dedi: Yazdıklarımızı görmüyor olabilir misin acaba? Antivirüs engellediyse bir sıkıntı olmaz korkma. Genişletmek için tıkla... ben sadece şüphe duyduklarımı yardım almak için yazıyorum yoksa bende biliyorum.
PONTOS dedi: Yazdıklarımızı görmüyor olabilir misin acaba? Antivirüs engellediyse bir sıkıntı olmaz korkma. Genişletmek için tıkla... ben sadece şüphe duyduklarımı yardım almak için yazıyorum yoksa bende biliyorum.