Satılık Giriş seviye bilgisayar parçaları

aerolona

Megapat
Makaleler
6
Daha fazla  
Alacak müşteri ile sahibinden, gittigidiyor gibi sitelerden GET aracılığı ile güvenli bir şekilde alım - satım yapabiliriz. Güven adına için cep telefonu verebilirim. Son olarak kargoyu alıcı öder. Pazarlık payı vardır.

Elimdeki parçalar;

• Sapphire R7 240 2GB DDR3 Ekran Kartı - 100TL gibi bir fiyat biçtim. [ Satıldı ]
  • İntel Celeron G550 2.6 Ghz İşlemci 1155 Soket - 15 TL

Fotoğraflar;

2.jpg 3.jpg 4.jpg

Son düzenleme:
Varda en son üstüne kıvılcım gelmişti işlemciye uygun soğutucum olmadığı için deneyemiyorum da o yüzden korkuyorum satmaya :).

Verebilirim ancak sorunlu ürün satmak istemiyorum dediğim gibi. İsterseniz sosyal medya vb hesabınız varsa bir kaç resim atabilirim anakart ve işlemciye dair.

Direk buraya atsanız olmaz mı?
Siz ikisini o fiyata sayarsanız alırım. Sorunlu çıkarsa sıkıntı yapmam.

18083513_280191612428497_1825444059_o.jpg

O fiyata satarım sıkıntı değil benim için gittigidiyor adlı siteden GET ile size yollayabilirim %30 indirimi var kargolara hem size ucuza gelir. Ram da satılıktır 2GB DDR3 1600mhz ram. Tozları dert etmeyin temizlenip yollanacak.

Elbette ECS H61H2-MV (2.0) Anakart İntel G550 2.6Ghz işlemci 1155 soket ikisi de.

RAM'i kast etmiştim ama olsun. SATA III desteği var değil mi? Yanında bir adet SATA III kablosu verebilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı