Gitar için Audient EVO 4 ses kartı önerisi

Akratos

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ses kartı hakkında çok fazla bir bilgim yok bu zamana kadar amfi ile gitar çaldım. Ancak daha fazla ton ve zaten genellikle evde çaldığım için ses kartı almayı düşünüyorum. Başlangıç seviye (başlangıç seviyeden kastım ses kartı kullanmasını bilmiyorum anlaması, öğrenmesi kolay olur mu?) için sizce audient EVO 4 iyi midir? Ayrıca alacaksam ekstra kulaklık veya hoparlör almak istemediğim için normal 7.1 oyuncu kulaklığı ile kullanmayı düşünüyorum sizce bu şekilde ses iyi gelir mi? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle ne kadar süredir gitar çalıyorsunuz? Amfiniz, gitarınız nedir? Onları öğrenelim. Sonra gerçekten ses kartına ihtiyacınız var mı? Sizin için ne zorluğu olacak? meselesini konuşalım.

Öncelikle ne kadar süredir gitar çalıyorsunuz? Amfiniz, gitarınız nedir? Onları öğrenelim. Sonra gerçekten ses kartına ihtiyacınız var mı? Sizin için ne zorluğu olacak? Meselesini konuşalım.

1,5 yıldır gitar çalıyorum. Amfim mooer DH04 15W'lık bir amfi. Gitarım ise aria Pro-ıı sTG0033TS.
Açıkçası şu ana kadar arkadaşlarım dışında hiç dışarıda çalmaya kalkışmadım. Daha çok hobi olarak çaldığımı düşünebilirsiniz. Yani profesyonel olmayı çok düşünmedim. Ancak tabii ki bu kendimi geliştirmek istemediğim anlamına gelmiyor. Gerçekten iyi derecede gitar çalmak istiyorum ve bu nedenle her gün pratik yapıyorum. Ses kartı almak istememin nedeni daha çok ton ve kendimi kaydetmek istemem. Çünkü kendi amfimden istediğim sesleri alamıyorum veya belki de ben beceremiyorum. Bu yüzden ne yalan söyleyeyim gitara olan hevesim de biraz kırıldı. O yüzden ses kartı almak istemiştim. Yorumunuz için teşekkürler.

Bana sorarsanız amfiniz pratik ve gitar çalmak için yeterli seviyede. Ayrıca tıpkı ses kartı gibi dijital prosesör ve modellemeler içeriyor. Şahsen kendi başıma gitar çalacaksam bunun bile azına ihtiyaç duyuyorum.

1,5 Yıl, güçlü tonlar üretmek / beklemek için erken sayılır. Çünkü tonun %80 i aslında sizin gitar hakimiyetinizdir. Ses kartına geçtiğinizde de durum değişmeyecek.

Kayıt yapmak istiyorsanız ses kartı alabilirsiniz elbette. Ancak gitar çalmak için ses kartları, DAW öğrenmenizi gerektiren VST-Plugin gibi çok fazla parametrenin içinde kaybolacağınız, pek de pratik olmayan şeylerdir. audient EVO 4 Tavsiye edeceğim bir kart. Memnun kalırsınız.

Ses kartına karar verirseniz referans nitelikli özel bir monitör ve ya kulaklık almanız gerekmiyor. Normal multimedya speaker ya da elinizdeki kulaklığı kullanabilirsiniz. Monitör yerine Amfideki "aux in" girişine ses kartının çıkışını bağlayabilirsiniz.

Yorumlarınız için teşekkürler gerçekten yardımcı oldu. Ses kartı işini de yazın sonuna kadar bu yorumunuzla birlikte düşüneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…