Gitarı JBL hoparlöre bağlamak mümkün mü?

Erosthanes

Hectopat
Daha fazla  
Jakı taktım, volume kısmını elektro-klasik gitarımın üstünden açtım fakat JBL hoparlörden ses gelmedi. Yardımcı olabilir misiniz?

YouTube'dan gördüğüm bir videoda direkt JBL hoparlörü jak kablosu ile bağlayıp çalıştırıyordu.

Hocam hoparlör'deki AUX girişine bağladığınız şeyin pili, bataryası ya da prize bağlı olması gerekir. Gitarın, mikrofonun sinyali çok zayıftır bu yüzden doğrudan bağladığınızda çalışmaz, hoparlör bu sinyali işleyemez. Ses gelse de çok az ya da cızırtılı olur. İzlediğiniz videoyu atma şansınız var mı? Ya gerçek değildir ya da arada bir şey vardır.

Hocam hoparlör'deki AUX girişine bağladığınız şeyin pili, bataryası ya da prize bağlı olması gerekir. Gitarın, mikrofonun sinyali çok zayıftır bu yüzden doğrudan bağladığınızda çalışmaz, hoparlör bu sinyali işleyemez. Ses gelse de çok az ya da cızırtılı olur. İzlediğiniz videoyu atma şansınız var mı? Ya gerçek değildir ya da arada bir şey vardır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video.

Hocam bu gitarın manyetikleri aktif manyetik ise ondan dolayı olabilir. Hoparlör aynı model ise ve çalışmıyorsa dediğim gibi manyetiklerden kaynaklıdır diye düşünüyorum.

Çünkü bende de 300 liralık hoparlör ve 1000 liralık soundbar var, ikisinde de çalışmıyor. Çalışsaydı da ses kartı gibi bir şey olmadığından ses kalitesi kötü ve dip gürültülü olurdu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı