GittiGidiyor Alınan Anakartın Sorunlu Çıkması

Senin yerine ben uyuz oldum :D iade hakkın var bu domdom ne diyor hala onu anlamadım çok belli kazık ürün verdiği bunun gittigidiyorla ilgisi yok satıcılarla var ama işte zoruma gidiyor böyle insanlar sanki çok zekilermiş gibi dolandırdıklarını sanıyolar.

@SonTolga çoğu kişi anakartın nemli bir yerde, kötü koşullarda saklanmış olduğunu söylüyor. Bodrum katı gibi.
Şahsen bende aynı fikirdeyim, şu an yazmakta olduğum sistem 2005 yılında piyasaya sürüldü. Neden benim anakartta tek bir pas belirtisi yok?

@Omagah inan o da ne yaptığını bilmiyor. Çok cahil bir satıcıya denk düştüm. :(
İade almam diyor ya gurur yaptı. O tuşa ben basmam diyor herhalde.

Merhabalar,
Bu hafta GittiGidiyor'dan bir satıcıdan anakart aldım. Ürün geldi çıkış portlarında paslanma ve kapasitörlerinde bozulma vardı. Sistemi kurdum ve ne yaptıysam anakart görüntü vermedi. Satıcıyı arayıp iade sürecini başlattım.

Satıcı anakartın çalıştığını iddia ediyor. Bu durumda sizce ne yapmalıyım?
Görünen köy kılavuz istemezken neden boş iddia ediyor acaba. Durumunuzu netçe belirtin. Yapacaklarınızı da netçe belirtin.Mağduriyetinizin giderilmesi için onlara zaman taahhütü verin. Aksi taktirde tüketici hakem heyetine ileteceğinizi bildirin.

Son düzenleme:
Son durum bilgisini paylaşayım. 5 Eylülde karta iade yapıldı. Eski MasterCard İninal kartımdan yeni Visa İninal'e yansıması 11 Eylülü buldu. Bilgisayar parçaları satan bir dükkandan görüp test ederek bir anakart aldım. Sıkıntısı yok gayet iyi çalışıyor.

@Galatasaraylı Geralt satıcı ismi aslında yukarıda fotoğraflarda geçiyordu. Bir arkadaş farkına varmış. :) Yinede konu kapandığı için söyleyeyim satıcıyı, RaptorPC

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı