Gittigidiyor'dan alınan monitörde 3 tane ölü piksek çıktı

Katılım
18 Nisan 2020
Mesajlar
3.039
Makaleler
2
Çözümler
8
Öncelikle merhabalar herkese. Gittigidiyor üzerinden sipariş verdiğim monitör bugün elime geçti. İlk başlarda kullanırken bir şey yoktu ardından bir adet yeşil piksel çıktı. Parmağımı ovuşturunca ortadan kayboldu ancak daha sonra farklı yerlerde 1 iken 3'e çıktı. Ne yapmam gerekiyor? Servise göndermeli miyim? Şimdiden teşekkürler.
 
Yapacağın işlem iade/değişim talebi olacaktır. Bende N11'den aldığım monitörde ölü piksel çıktı. Garantiye yollayın dediler garantide garanti kapsamına girmesi için minimum 3 ölü piksel olmalı dedi. Mağazaya arızalı ürün yolladılar diye değişim talebi yolladım. Değiştirdiler ve şu an kullanıyorum.
 
Bu ölü pixel olayı sanırım biraz abartılıyor. Tabii ki rahatsız edici bir durum ve ilk talep edilecek olan iade olacaktır ancak, benim hem laptopumda hem de birçok monitörümde ölü pixeller olmuştu. Sadece birini değiştirdim ve ölü pixel sayısı da zamanla artmadı. Ya ben çok şanslıyım ya da ölü pixel olayı çok abartılıyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı