Gittigidiyor'dan telefon alınır mı ?

ofyale

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda Xperia Z1 veya LG G2 Almayı düşünüyorum. Gittigidiyor'da 200 lira kadar daha ucuz. Buradan almamda bir sakınca var mıdır ? Kullanıcı profilinde yapılan yorumlar gerçeği yansıtır mı ?

2 Yıl Resmi garanti ve adıma fatura kesileceği yazıyor, telefonu garantiye göndermem gerekti diyelim kime başvuracağım ?

Teşekkürler.

Ben olsam güvenemem hele ki böyle pahalı bir şey alırken. Düşünün benim aldığım 15 TL 'lik Antivirüs programımı eksik yolladıkları halde hatalarını gidermediler. O kadar uyarmama rağmen 1,5 yıldır hâla ne ses var ne seda :) Ben sizin yerinizde olsam güvenemezdim :)

Merhaba, yakın zamanda Xperia Z1 veya LG G2 Almayı düşünüyorum. Gittigidiyor'da 200 lira kadar daha ucuz. Buradan almamda bir sakınca var mıdır ? Kullanıcı profilinde yapılan yorumlar gerçeği yansıtır mı ?

2 Yıl Resmi garanti ve adıma fatura kesileceği yazıyor, telefonu garantiye göndermem gerekti diyelim kime başvuracağım ?

Teşekkürler.
Dostum satıcının yorumlarına ve puanlarına bak icinde ufacık bir şüphe uyanırsa vazgeç derim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı