Giyim markası önerisi

CyHan_Atalay

Decipat
Daha fazla  
Şu sıralar giyime biraz daha fazla önem veriyorum. Zamanında sürekli birbiri ile yanı şeyleri alıyordum. İşte stokların tekrar gelmesini, bu sezonda neler varmış vb. Gibi sorularla meşgul etmezdim kendimi. İşte kim nereden giyiniyor diye bakardım ama şöyle fark ettim ki sanki aralarında çok fark yok gibi. Örnek vermek gerekirse polo yaka tişört alacağım yine şık duruyor çoğu kişinin üstünde ama hepsi zaten düz renk, ben deneyince aile babası şıklığında göründüğümü bile hissettiğim oldu mesela. Belki o mağazaları çok gezmemişimdir ama öyle ürünler de bir hayli fazla.
2 3 ay önce Loft diye bir marka keşfettim, neredeyse her türden kıyafet üretiyorlar. Her türde üretmesi değil de asıl aradığım şey hoş ve renkli baskılar, ve hatta bazı polo yaka tişörtlere "fermuar" gibi ince güzel detaylarda ürünlerine eklemeleri çok hoşuma gitti. Onun haricinde çok ve bol cepli pantolonları da tarzıma katmıştım daha öncesinde.
Moda gibi büyük bir konunun bu kadarla sınırlı kalmasını istemem. Yine güzel şeyler keşfettim ama küçümseyip bu kadarı yeter de dememek lazım herhangi bir bir şeyi. Acaba sizlerin önerdiği, benim gibi de sizin hoşunuza giden yani yeni keşfettiğiniz giyim markaları, var mı? Her türlü şeye açığım. Bu arada erkekler için olan ürünlerin de olduğu marka önerirseniz iyi olur, unutmadan söyleyeyim :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Senelerdir favorim. Fiyatlar biraz uçuk evet ama hem tarzı olsun hem kalitesi olsun hiç kendilerini bozmuyorlar.

Senelerdir favorim. Fiyatlar biraz uçuk evet ama hem tarzı olsun hem kalitesi olsun hiç kendilerini bozmuyorlar.
Önemli değil, fikrini yansıtma ve bilgilendirme isteğin yeter. Bu arada cidden rahat tarzları var ama erkek filtresini seçince sadece 32 tane ürün gösteriyor ve tişörtler sadece 6 tane var ama dediğim gibi rahat kalıplara sahipler gibime geldi. Birde direkt bu siteden sipariş ediyorsun değil mi?

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı