Gizli numara şikayetime CİMER dönüş yaptı

Alakası yok derken?
Beni de arıyorlar gizliden falan ve engellenmiyor maalesef. Bu konuda ben de tepkiliyim işte. Cimer veya başka şeyler çözüm üretmiyor. Operatörler de çözmüyor. Çözümü yok yani. Cimer'in geri dönüp uğraştırması da bir çözüm değil. Polisin isim vermesine de gerek yok, numarayı verecek operatöre, operatör de engelleyecek işte. Madem özel hayatın gizliliği, al kimse bilmeden operatör engellesin işte. Ha operatör de biliyor numarayı da Polis emir vermeden engellemezler çünkü öyleler işte.
İstenmeyen numaralar diye konuya giriyorsun. Gizli numarayı geç şimdi. Kaldı ki gizli numaralar kapatılıyor. Git kapat bu kadar basit.

İstenmeyen numaralar diye konuya giriyorsun. Gizli numarayı geç şimdi. Kaldı ki gizli numaralar kapatılıyor. Git kapat bu kadar basit.
Hocam, gizlisi açığı fark etmiyor. Gizliden arayamayan normalden arıyor çünkü zaten ne operatör ne polis sana bunların kim olduğunu söylemiyor veya engellemiyor. Gizliyi kapatınca yurtdışından geliyorlar. İstenmeyen kişiler işte bunlar, illa ayırmak mı gerekiyor? Senin yapacağın yöntemler etkisiz. Bunu kast ediyorum, bunu tartışmana gerek yok.

Konudan konuya falan geçtiğim yok boşuna bana sallıyorsun şu an. Gizli numara da istenmeyen numaradır işte. Bir insan niye gizli numaradan arar ki?

Burada sorun numaranın gizli veya açık olması değil. Arkadaş konuda bunların ve türevlerinin engellenmesinin ne kadar zor olduğundan bahsetmiş.

Ne alaka? Gizli numaranın açık olması macera aramak mı? Arayan adam istikrarlı bir şekilde arıyordu 1 ay boyunca. Bimcell sağ olsun gizli numaraya kapatmaya da epey ugrastirdi. Hadi diyelim kapatmayarak macera aradım. Beni günde 10 kere arayarak rahatsız etmeye hakkı yok.
Gizli numarayı kapatmak 1 dk sürmüyor. Sonra kimsenin seni rahatsız etmeye hakkı var dedim mi? Madem ki rahatsız oldun gidip kabul et dinlenmeyi bu kadar basit.

Gizli numarayı kapatmak 1 dk sürmüyor.
Baya ugrastirdi yazarken sana şaka olsun diye yazmadım. Bimcell uygulamasında bug vardı, kapatmıyordu gizli numaranın aramasını. Çağrı merkezini arasan müşteri temsilcisiyle görüşmek için seçenek yok. Bimcell web sitesindeki tüketici şikayetleri sitesi de yüklenmiyordu.

Baya ugrastirdi yazarken sana şaka olsun diye yazmadım. Bimcell uygulamasında bug vardı, kapatmıyordu gizli numaranın aramasını. Çağrı merkezini arasan müşteri temsilcisiyle görüşmek için seçenek yok. Bimcell web sitesindeki tüketici şikayetleri sitesi de yüklenmiyordu.
Tamam, tamam! İnandım.

Bu gizli numararan arananlar biraz macera arıyor gibi, 1-2 defa arandım, girdim SIM menüsünden kapattım bu kadar basit.
Ha arayan takıntılıdır sana; sürekli başka numaradan arıyordur o zaman suç duyurusunda bulunursun.

Polisler ugrasmamak icin bahane uydurmus. HTS kaydindan her sey cikar, zaten aktif olarak kim kimle gorusmus bilgisi tutuluyor. Sen basvurduktan sonra yeni tutulmaya baslanan bir sey degil. Savciliga gitmeni tavsiye ederim ciddi anlamda rahatsiz edecek duzeyde ise.
Konuda da yazdığım gibi ben de böyle yapılır diye düşünüyordum yani operatöre başvurup arama bilgisi alınabilir diye düşünüyordum. Polis merkezinde böyle diyince bana böyle açıklama yaptılar. Tabi HTS kaydı denen şeyden haberim yoktu. Geçiştirdiler mi diyorsunuz yani? Bir de HTS kaydına erişmeye yetkileri var mı polis merkezinin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı