Kim olduğunu sorun diyorsunuz da. Yani bu kadar uğraşılmaz bir cevap verilemezdi. Ya bende bilirim açıp kim olduğunu öğrenmeyi. Zeka gerektiriyor mu? Gerektirmiyor. Benim istediğim bu değil ki anlamıyorsunuz. Ben önceden kim olduğunu öğrenmek istiyorum. Bu kadar basit. Aptal yerine koyan üslubunuzdan vazgeçin. Benim istediğim şeyden çok uzaksınız.
Normalde de agresif biri değilim eğer ki yine de zaman ayırıp bakmak isterseniz mesaj geçmişime bakabilirsiniz. Herkes her zaman mutlu sakin olamıyor. Onca beni rahatsız eden şeyin arasında bir de bununla uğraşmak istemiyorum. Ayrıca agresifliğim konunun dışında.
Gıcık biri değilim. Siz herkesle anlaşabiliyor musunuz? Ben anlaşamıyorum. Sizin de elbet anlaşamadığınız kişiler vardır. Herkesle anlaşmaya çalışır, şans veririm. Olmazsa da olmaz. Olay bu kadar. Görüşmek ve elbette bu insanlar tarafından haliyle gece vakti de rahatsız edilmek istemiyorum. Sizce sorunlu muyum yani bunu demeye çalışıyorsunuz?
Ki soru basit ya. Bu konuda bilgisi varsa bilen biri aydınlatsın diye açtım konuyu. Herkes saçma sapan yorumlarda bulunuyor.