Gizlilik odaklı web tarayıcısı ve eklenti önerisi

Demorlius

Hectopat
Daha fazla  
Chrome dev kullanıyorum. O kadar sıkıcı ve ailedekilerin laptopu bazen kullanığ Chrome'u kirletiyorlar. Gizlilik odaklı (gecko veya Chromium tabanlı farkk etmez) ve gizlilik için VPN, ad block önerileriniz ile birlikte önerilerinizi alabilir miyim?

Mozilla firefox en iyi tarayıcıdır. Gerek farklılık gerek gizlilik. Diğer tüm tarayıcılar chromium alt yapısını kullandığı için hepsi hemde sadece chrome'nin makyaj yapılmış hali gibiler. Fakat mozilla chromium tabanlı değil. İndirince ayarlarda menüde hız ve farklılığı hissedersin. Hiç bir tarayıcı kopyası gibi değil. Reklam engelleyici olarak u block origin eklentisi ise en iyisidir.

Mozilla Firefox en iyi tarayıcıdır. Gerek farklılık gerek gizlilik. Diğer tüm tarayıcılar Chromium altyapısını kullandığı için hepsi hem de sadece Chrome'nin makyaj yapılmış hali gibiler. Fakat Mozilla Chromium tabanlı değil. İndirince ayarlarda menüde hız ve farklılığı hissedersin. Hiçbir tarayıcı kopyası gibi değil. Reklam engelleyici olarak uBlock Origin eklentisi ise en iyisidir.

Hocam Firefox o kadar iyi değil bence. Keşke konuyu açarken Firefox harici deseydim. Ama gecko tabanlı librewolf ve Waterfox varmış. Onlar nasıl?

Chrome dev kullanıyorum. O kadar sıkıcı ve ailedekilerin laptopu bazen kullanığ Chrome'u kirletiyorlar. Gizlilik odaklı (gecko veya Chromium tabanlı farkk etmez) ve gizlilik için VPN, ad block önerileriniz ile birlikte önerilerinizi alabilir miyim?

Ungoogled Chromium + uBlock Origin+ privacy badger ✓ daha gizlisi var mı bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı