E emirdemirci1907 Picopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 29 Mart 2021 #1 uBlock Origin, HTTPS Everywhere, Privacy Badger ve ClearURLs harici olsun lütfen.
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.735 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #2 Onlar yeter diye düşünüyorum hocam, fazlası tarayıcınızı yavaşlatmaktan başka bir şey yapmaz.
E emirdemirci1907 Picopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 29 Mart 2021 #3 Callisto1232 dedi: Onlar yeter diye düşünüyorum hocam, fazlası tarayıcınızı yavaşlatmaktan başka bir şey yapmaz. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum, sadece olduğunu biliyorum. (Sadece uBlock kullanıyorum.)
Callisto1232 dedi: Onlar yeter diye düşünüyorum hocam, fazlası tarayıcınızı yavaşlatmaktan başka bir şey yapmaz. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum, sadece olduğunu biliyorum. (Sadece uBlock kullanıyorum.)
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.735 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #4 emirdemirci1907 dedi: Kullanmıyorum, sadece olduğunu biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bence o uzantıları kullanın, yetecektir.
emirdemirci1907 dedi: Kullanmıyorum, sadece olduğunu biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bence o uzantıları kullanın, yetecektir.
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 29 Mart 2021 #5 Neden onlar harici diyorsunuz? Onlar gayet yeterli. Ancak sisteme ek yük yaptıkları için ben kullanmıyorum. uBlock Origin yetiyor bana.
Neden onlar harici diyorsunuz? Onlar gayet yeterli. Ancak sisteme ek yük yaptıkları için ben kullanmıyorum. uBlock Origin yetiyor bana.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 29 Mart 2021 #6 Belirttiğin uzantılar zaten gizlilik ve güvenlik sağlıyorlar. uBlock Origin ile birlikte bağlantıdaki uzantıyı kullanabilirsin. Edge tarayıcısının gizlilik koruma ayarını ''Katı'' olarak değiştirebilirsin. LocalCDN - Chrome Web MaÄazası Yerel kaynaklara yönlendirerek sizi CDN'ler (Content Delivery Networks - İçerik DaÄıtım AÄları) üzerinden izlenmeye karÅı korur. chrome.google.com Ayrıca güvenlik, gizlilik odaklı DNS adreslerini de kullanabilirsin. Quad9 | A public and free DNS service for a better security and privacy A public and free DNS service for a better security and privacy www.quad9.net
Belirttiğin uzantılar zaten gizlilik ve güvenlik sağlıyorlar. uBlock Origin ile birlikte bağlantıdaki uzantıyı kullanabilirsin. Edge tarayıcısının gizlilik koruma ayarını ''Katı'' olarak değiştirebilirsin. LocalCDN - Chrome Web MaÄazası Yerel kaynaklara yönlendirerek sizi CDN'ler (Content Delivery Networks - İçerik DaÄıtım AÄları) üzerinden izlenmeye karÅı korur. chrome.google.com Ayrıca güvenlik, gizlilik odaklı DNS adreslerini de kullanabilirsin. Quad9 | A public and free DNS service for a better security and privacy A public and free DNS service for a better security and privacy www.quad9.net