K kutalmiskilic Zeptopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #1 MSI GL65 Leopard model laptopum var. DisplayPort ile monitör bağlıyorum fakat monitörüm laptopumdaki harici ekran kartını görmüyor, Intel UHD Graphics'e bağlı kalıyor. Yardımcı olur musunuz?
MSI GL65 Leopard model laptopum var. DisplayPort ile monitör bağlıyorum fakat monitörüm laptopumdaki harici ekran kartını görmüyor, Intel UHD Graphics'e bağlı kalıyor. Yardımcı olur musunuz?
3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 4 Nisan 2022 #2 O DisplayPort sadece harici ekran kartına bağlı diye biliyorum ben.
K kutalmiskilic Zeptopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #3 3522 dedi: O DisplayPort sadece harici ekran kartına bağlı diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Böyle gözüküyor, bende öyle biliyorum normalde Dosya Ekleri Screenshot_9.png 19 KB · Görüntüleme: 30
3522 dedi: O DisplayPort sadece harici ekran kartına bağlı diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Böyle gözüküyor, bende öyle biliyorum normalde