Acer teknik olarak daha iyi olabilir belki Max-Q ve 1TB SSD'den dolayı, ama uzun ömürlülük ve soğutma konusunda MSİ daha iyi olabilir.
MSİ hakkında fazladan bir bilgi vereyim, bu laptopların pil süreleri 3.5 saati geçmiyor. Full Twitch izleyerek maximum 3 saat dayandırabildim. (GE75 10SFS)
Acer teknik olarak daha iyi olabilir belki Max-Q ve 1TB SSD'den dolayı, ama uzun ömürlülük ve soğutma konusunda MSI daha iyi olabilir.
MSI hakkında fazladan bir bilgi vereyim, bu laptopların pil süreleri 3.5 saati geçmiyor. Full Twitch izleyerek maximum 3 saat dayandırabildim. (GE75 10sfs)
Hayır sıkıntı olmaz. Aslında şarjda kullanım için tasarlanmış. İşlemcime göre pili fena sayılmaz aslında. Senin attığın linkteki 10750H'da güçlü bir işlemci ama 10875H gibi 8 çekirdek değil 6 çekirdekli. Yani pil performansı daha iyi olabilir.
Bu arada, ben pildeyken tasarruf modunda kullanıyorum ama, performans moduna alınca bir pile göre iyi performans veriyor. Kapasitesi küçük ama performanslı bir pil.
Acer teknik olarak daha iyi olabilir belki Max-Q ve 1TB SSD'den dolayı, ama uzun ömürlülük ve soğutma konusunda MSİ daha iyi olabilir.
MSİ hakkında fazladan bir bilgi vereyim, bu laptopların pil süreleri 3.5 saati geçmiyor. Full Twitch izleyerek maximum 3 saat dayandırabildim. (GE75 10SFS)