Gloriorus'ın Türkiye garantisi nasıl işliyor?

Ringwraith545

Hectopat
Katılım
21 Eylül 2020
Mesajlar
1.210
Çözümler
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
https://www.hepsiburada.com/gloriou...-mat-siyah-p-HBV00000SM2PN?magaza=ConnectGame

Fareyi buradan aldım. 1-2 saat kullandım, yüzük ve serçe parmağımı koyduğum sağ tarafın biraz oynadığını fark ettim. Oynarken de ses çıkarıyor. Elimi fareye oturtup kavradığımda o sağ taraf biraz hareket ediyor. O yüzden fareyi iade ettim. Zaten fareyi al, iade et, 1 haftam gitti. İade ettikten sonra üretim hatası olduğunu düşünüp aldığım yerden aynısından 1 tane daha aldım, yine aynı olay. Anlamış değilim. 500 liralık farede böyle basit bir hata neden var?

İade ettikten sonra acaba bu adamlar bana iade ettiğim ürünü geri mi sattılar anlamadım arkadaş. Yine iade etsem başka bir mouse seçip alsam 1 haftam daha çöpe gidecek. Bu markanın Türkiye'deki garantisi nasıl işliyor, problemimi çözebilirler mi? Fareyi sevdim çünkü, şu sorun olmasa çok güzel olacak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fareden kaynaklı bir şey değil, o fareyi kullanan birçok e sporcu veya ileri düzey CS:GO oyuncusu tanıyorum. %99 ihtimalle mağaza size aynı ürünü tekrar yolladı Gloriorus kaliteli bir markadır öyle bir hata yapmaz.
 
Mouse un Türkiye'de garantiye yollayabileceğim bir yeri yok mu Türkiye'de fareyi hep connect Game satıyor iade edip bir daha 3. kez alsam 1 hafta beklerim yine aynı şey çıkarsa çıldırırım artık garantiye yollamak istiyorum bilen var mı?
 

Geri
Yukarı