Elektronik Glorious Model O mat beyaz kablolu mouse 1134 TL!

Makaleler
14
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Grafiker/Fotoğrafçı
Glorious GMMK 2 klavyem vardı, o zamanlarda mouse ihtiyacım vardı Glorious Pro modelini almıştım mavi rengini. Sorunlu çıktı, aldığım yer de 1 hafta cevap vermedi. En son bir şekilde iade edebildim, sonrasında klavyeyi de sattım zaten. Anlayacağınız Glorious markasına karşı bir takıntım var artık (olumsuz). Ancak ben sorun yaşadım diye kötülemem markayı. Model O ürünü iyi diye biliyorum, yine de bu fiyat alınır mı? Fikrim yok. Anlayan yazarsa sevinirim. (Ürüne gitmek için fotoğrafa tıklayın.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllardır D modelini kullanıyorum. Sinirden vurup scroll tuşunu içe doğru kaydırmıştım. Geri yerine takıp kullanıyorum halen. İlk günkü gibi. Memnunum.

2 yıldır model 0 kullanıyorum, maşallah her şeyi sorunsuz hala turp gibi tek sıkıntısı delikleri onu da zaten alıyorsanız düşünerek alacaksınız.

Fiyatı normalde bu civarda. Ekstra bir indirim yok. Kablolu ve 3360 sensörlü eski bir mouse.

İndirim kategorisinde son günlerde indirim olmayan konular açılmaya başlandı. Herkes her gördüğü fiyatı indirim diye paylaşırsa kategorinin anlamı kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…