Glorious Model O - QCK mouse padde fare kaymıyor

Sensör yerini temizleyebilirsin onun dışında sorun çözülmesse iade şansın varsa mousepadı ya da fareyi iade edebilirsin.

Sensör yerinde bir problem yok. Mouseyi mouse pad üzerinde gezdirirken çok sert geliyor. Sensör falan çok iyi sketetz yerleri daha önce kullandığım hiçbir mouse gibi akıcı değil elimle dokunduğumda da hissediyorum bunu skatetz yerine elime koyduğumda elimi sanki tutuyor yapışkan gibi çok sert. Fakat MX518 vs G102 markalı mouselerime baktığımda çok yumuşak bir şekilde parmağımda kayıyor.

Sensör yerinde bir problem yok. Mouseyi mouse pad üzerinde gezdirirken çok sert geliyor. Sensör falan çok iyi sketetz yerleri daha önce kullandığım hiçbir mouse gibi akıcı değil elimle dokunduğumda da hissediyorum bunu skatetz yerine elime koyduğumda elimi sanki tutuyor yapışkan gibi çok sert. Fakat MX518 vs G102 markalı mouselerime baktığımda çok yumuşak bir şekilde parmağımda kayıyor.
Ben sensör sorunu anladım dediğim gibi iade etme şansınız varsa iade edip attığım mousepadi alabilirsin.Onun dışında yapılacak çok bir şey yok gibi.

Dosya Ekleri

• 306af9b0-41fa-46ff-9b75-cfe0a83d7028.jpg
    306af9b0-41fa-46ff-9b75-cfe0a83d7028.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 121
Skatezlerin uzerindeki mavi plastikleri cikartmamissin.

Çıkmıyorlar ki kaç kere denedim parmağımla veya ben çıkaramadım.

Oha çıkarttım :D gerçekten teşekkür ederim 4 gündür işkence gibiydi.

Biraz salaklığıma denk gelmiş önceden aldığım mouselarda hiçbirinde yoktu da böyle bir şey ondan dolayı ama denediğimde çıkmamıştı bıçakla kenarından çıkarabildim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çıkarman lazımmış :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı