Glorious Model O Valorant için alınır mı?

Ardawai

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| i5 12450H | RTX 4050 6GB | 24GB (16+8) DDR4 3200MHZ | 500GB M2 SSD |

Excalibur G870.1245

Bu linkte ki ürünü satın aldım. Claw tutuş şeklim ve elim çok büyük değil Razer DeathAdder essentials fareden bu mouse ye geçiş yapıyorum. 90+ gramdan 58 gram a geçiş nasıl bir performans gösterir? Oyunlarda ve özellikle Valorant'ta.

Ne yalan söyleyeyim bende deathder Essential'dan geçtim oyun testi pek yapamadım PC kötü olunca ama alışıyosun uzun sürmez.

Bu linkte ki ürünü satın aldım. Claw tutuş şeklim ve elim çok büyük değil Razer DeathAdder essentials fareden bu mouse ye geçiş yapıyorum. 90+ gramdan 58 gram a geçiş nasıl bir performans gösterir? Oyunlarda ve özellikle Valorant'ta.
Ürünü almışsınız zaten alınır mı diye konu açmak saçma degil mi?

Hocam bunlar yerine SteelSeries Prime Plus alabilirsiniz 450 IPS 50 g hızlanması var ve 3 tutuş şekli içinde uygun

Ürünü almışsınız zaten alınır mı diye konu açmak saçma degil mi?

Alınır mı? Demişim yani satın alındı fakat almama değer mi manasında bunu da anlamanız gerekmiyor mu?

Geri
Yukarı