K kaiser333 Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar kullanan kullanıcı var mıdır, yorumu nedir? Wraith Litepad ile ikisi arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar kullanan kullanıcı var mıdır, yorumu nedir? Wraith Litepad ile ikisi arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Veloctyz Picopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Ağustos 2025 #2 kaiser333 dedi: Arkadaşlar kullanan kullanıcı var mıdır, yorumu nedir? Wraith Litepad ile ikisi arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sa benim de Ali'me yeni ulaştı hocam Control pad ama mouse kaymama gibi durum yok çok şık öneririm ama pakatten çıkarınca bir kenarlarıı düzeltemk için üstüne bir şey koyabilirsin kenarlı kıvrımlı oluyor tam yapışmıuot yoksa.
kaiser333 dedi: Arkadaşlar kullanan kullanıcı var mıdır, yorumu nedir? Wraith Litepad ile ikisi arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sa benim de Ali'me yeni ulaştı hocam Control pad ama mouse kaymama gibi durum yok çok şık öneririm ama pakatten çıkarınca bir kenarlarıı düzeltemk için üstüne bir şey koyabilirsin kenarlı kıvrımlı oluyor tam yapışmıuot yoksa.