E Emin Tecirli Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 121 Çözümler 1 20 Temmuz 2025 #1 Glorius Model I kullanıyorum. Farenin skatezleri yavaş geldiği için değiştirmek istiyorum. Hangi skatezleri tercih etmeliyim?
Glorius Model I kullanıyorum. Farenin skatezleri yavaş geldiği için değiştirmek istiyorum. Hangi skatezleri tercih etmeliyim?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.287 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2025 #2 Emin Tecirli dedi: Glorius Model I kullanıyorum. Farenin skatezleri yavaş geldiği için değiştirmek istiyorum. Hangi skatezleri tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... X-Raypad Jade Mouse Skates Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot modelinde 40 adet dot skatez, Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir. wraithesports.com
Emin Tecirli dedi: Glorius Model I kullanıyorum. Farenin skatezleri yavaş geldiği için değiştirmek istiyorum. Hangi skatezleri tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... X-Raypad Jade Mouse Skates Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot modelinde 40 adet dot skatez, Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir. wraithesports.com