Glow

Glow v24.15

Uygulama bir süre açık kalınca ve birkaç işlem yapıldığında, penceresini bir yerlere sürüklerken kasıyor, yavaş ve gecikmeli hareket ediyor. Benden kaynaklı bir problem mi bilemedim. Bilginiz var mı?

Eray T, Glow yazılımını yeni bir güncelleme girdisiyle güncelledi:

v24.11

Not: Glow'u kullanmadan önce mutlaka ZIP'ten çıkarın. Aksi durumda hata alabilirsiniz.

Yenilikler
  • Koyu Tema yeniden tasarlandı!
  • Glow'un arayüz simgeleri yenilendi!
  • Glow'un arayüz iç kenar boşlukları iç aralık boşluğu ile eşitlenerek yeniden tasarlandı!
  • Portekizce dil desteği eklendi.
  • Çince dil desteği eklendi.
  • Gizleme Modu özelliği yeniden programlandı. Artık...

Bu güncelleme girdisinin devamını okuyun...

Roines, yeni bir yazılım ekledi:

Glow - Gelişmiş sistem analiz yazılımı.

Daha fazla bilgi...

Benim anakartın seri numarasını bile buradan gördüm. Nasıl bir yazılım bu böyle? Helal olsun. Anakarttaki seri numarasını uğraşmadan kopyalayıp alabildim. Şimdi ASUS'un teknik ekibine ulaşabilirim.

v24.12

Not: Glow'u kullanmadan önce mutlaka ZIP'ten çıkarın. Aksi durumda hata alabilirsiniz.
Not: Glow v24.12 güncellemesi ara bir sürümdür. Hata düzeltmeleri odaklı bir yamadır.

Yenilikler
  • Anakart bölümüne "BIOS Güncelle" isminde yeni bir tuş eklenmiştir. Bu tuş sayesinde tek tuşla anakartınızın BIOS güncelleme dosyasının bulunduğu web siteye hızlıca ulaşabilirsiniz. Laptop ve masaüstü sistemler için ayrı şekilde...

v24.13

Yenilikler
  • Glow'un İşletim Sistemi bölümündeki simgesi güncellenmiştir. Artık Windows 10'da Windows 10, Windows 11'de Windows 11 simgesi gözüküyor.
  • Glow'un içerisindeki çoğu TS Modules algoritması yeniden ayarlanıp programlanmıştır. Bu sayede daha kararlı bir yazılım haline gelmiştir.
  • Glow'un hakkında kısmına internet...

Roines, Glow yazılımını yeni bir güncelleme girdisiyle güncelledi:

v24.14

Not: Glow için 2024 yılının son güncellemesidir. Sonraki sürüm Mayıs 2025'ten sonra gelecektir. Farklı iş ve planlarım olduğu için bu süre içinde yeni güncelleme yapılmayacaktır. v24.14'ten sonraki sürüm v25.06 veya v25.07 olacaktır. Destekleriniz için teşekkürler.

Yenilikler
  • Windows 11 24H2 için destek sağlanmıştır.
  • Glow'un...

Roines, Glow yazılımını yeni bir güncelleme girdisiyle güncelledi:

v24.15

Not: Glow için 2024 yılının son güncellemesidir. Sonraki sürüm Mayıs 2025'ten sonra gelecektir. Farklı iş ve planlarım olduğu için bu süre içinde yeni güncelleme yapılmayacaktır. v24.15'ten sonraki sürüm v25.06 veya v25.07 olacaktır. Destekleriniz için teşekkürler.

[COLOR=rgb(84, 172...[/HEADING]​

Yeni konular

Geri
Yukarı