GLX700 PSU voltaj degerleri

Merhaba. +12 volt DC'de watt kullanımı, PSU'nun çıkış watt'ının üzerine (bu stress testinde) anlık olarak çıkıyorsa anlık bir voltaj düşümüyle bu durum belki olabilir, ama normalde + 12 volt DC çıkışı 12 voltun sürekli üzerinde olur, 12,... volt küsuru şeklinde olur, küsuratı da o anki regülasyona bağlı biraz oynayabilir. Bence PSU'nuzda çok önemli bir sıkıntı bulunmuyor, stress zorlanmasıyla anlık gerilim düşümü şeklinde bu olabilir, bundan ibaret olabilir.

PSU ile normal zamanlarda çalışırken herhangi bir sıkıntınız bulunmuyorsa bu anlık durumu sıkıntı şeklinde ele almanız bence gerekmez. Kolay gelsin.

Merhaba. +12 volt DC'de watt kullanımı, PSU'nun çıkış watt'ının üzerine (bu stress testinde) anlık olarak çıkıyorsa anlık bir voltaj düşümüyle bu durum belki olabilir, ama normalde + 12 volt DC çıkışı 12 voltun sürekli üzerinde olur, 12,... volt küsuru şeklinde olur, küsuratı da o anki regülasyona bağlı biraz oynayabilir. Bence PSU'nuzda çok önemli bir sıkıntı bulunmuyor, stress zorlanmasıyla anlık gerilim düşümü şeklinde bu olabilir, bundan ibaret olabilir.

PSU ile normal zamanlarda çalışırken herhangi bir sıkıntınız bulunmuyorsa bu anlık durumu sıkıntı şeklinde ele almanız bence gerekmez. Kolay gelsin.
Değer bu hocam resimdeki 1 saatlik testte oyun oynarken PC'de kitlenme oluyor reset atmak zorunda kalıyorum ekran kartı wattman hatası veriyordu sorayim dedim. PSU diyenler oldu fani az ses yapıyordu onuda Akasa ş flow vardı fazladan elimde onunla değiştim ses gitti. Normalde kapanma yok ama normalde de 12.096 boşta PSU.

Değer bu hocam resimdeki 1 saatlik testte oyun oynarken PC'de kitlenme oluyor reset atmak zorunda kalıyorum ekran kartı WattMan hatası veriyordu sorayim dedim. PSU diyenler oldu fani az ses yapıyordu onu da Akasa ş Flow vardı fazladan elimde onunla değiştim ses gitti. Normalde kapanma yok ama normalde de 12.096 boşta PSU.

Hocam PSU olayı ne oldu? Benim PSU konuma yorum yapar mısınız?PSU voltaj değerleri ne kadar düşebilir? - Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı