GM 20 Pro aldığım için pişmanım

Merhabalar. GM 20 Pro aldığım için pişmanlık duyuyorum. Cihaz düzgün çalışıyor şu anlık bir problemi yok. Fakat her gün kendeğil mi yiyorum: "Ah, keşke Realme 6 alsaydım" şeklinde. Çünkü, 90 Hz ekranı olması ve donanım olarak çok daha üstün bir cihaz olmasından dolayı. Telefonu geri verme şansım yok maalesef.

Bu vicdan azabından kurtulmak için ailemin kullandıkları "Samsung Galaxy J7 2016" model telefon ile değiştirmek istiyorum.

Seneye TYT ve YDS sınavlarım var. Bu sene istediğim bölümü tutturamadığım için, tekrar hazırlanıyorum. Fakat, bu durumdan dolayı içimde hiç çalışma isteği bile kalmadı.

Şahsen memnun olmadığın bir cihaz almana üzüldüm. İnceleme videosuna baktığımız zaman bir kullancının işini görebilecek düzeyde bir cihaz. General Mobile eleştiri ve övgü yağmuruna tutmuycam güncelleme konusuna hiç takılmayacağım. S7'im güncelleme almıyor ve hala çalışıyor.
GM 5 ve sonrası modelini almayı düşünmüştüm. Arkadaşlarımda vardı. Arayüzünü beğenmemiştim sadece. Bence kendini daha fazla yorma güle güle kullan.
 

Bu konuların dışında başka konularda da almaman gerektiğini yazdım. Başka kullanıcılar da yazdı. Hatta sırf sen anlayasın diye cahilin tekiyle tam anlamıyla "SAYFALARCA" tartıştım. Paragraflar yazarak açıkladım ve sonra Technopat'ta GM20 PRO'yu aldığını yadzığın konuyu görünce tam anlamıyla şöyle oldum :
😶😶🤦‍♀️🤦‍♂️🤦‍♀️🤦‍♂️🤐🤐😑😑😤😤

Şimdi de gelmiş pişman oldum diyorsun.
😶😶🤦‍♀️🤦‍♂️🤦‍♀️🤦‍♂️🤐🤐😑😑😤😤

Aynı ifadeleri tekrar veriyorum.
Aile zoru yüzünden maalesef. Yoksa, alacağım tek telefon Realme 6 idi.
 
General Mobile sırf ucuz diye alınıyor ama hiç öyle fiyat/performans falan değil. Bizzat arkadaşımdan biliyorum, alıp da bir güzel övüyordu öyle böyle güzel diye, sonra bir baktı ki güncelleme almıyor telefon, sonra tabii hatasının farkına vardı.

@Rashmore Xiaomi MI12 güncellemesi aldi da ne oldu 😂
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20201124-183211.png
    Screenshot_20201124-183211.png
    68,2 KB · Görüntüleme: 41
E ne yapalım hayat devam ediyor. Sistemimi topladıktan sonra daha performanslı ve neredeyse aynı fiyat R5 2600 işlemciler ile sistemler gördüm. Farklı sitelerde RX 570(satın aldığım ekran kartı) fiyatına 1650 Super ekran kartları vardı. O pişmanlık hissini bende biliyorum bende yaşadım. Ama ne olursa olsun hayat devam ediyor. Üniversiteni kazandığın gün satar üstüne 3-5 ekler hayalindeki telefonu alırsın ya da sana ailen hediye eder. Benim gözümde bir babanın çocuğunun üniversite kazanması her şeye değerdir bunu sakın unutma ve derslerine odaklan telefonmuş bilgisayarmış gelip geçici şey bunlar 1-2 sene kullanır sonra yenisini alırsın. Kafaya takmak için telefon-bilgisayar satın almıyoruz biz.
 
Maalesef ancak bu kadarını idrak edebiliyorsunuz. Konkordato ilan etmiş markadan ürün almak...

Hocam siz bu GM adlı marka konularında biraz gerilmişsiniz bence biraz sakinleşin. Vestel'de aynı işin laciverti belli bir süre kullandım rezalet. Telefon konusunda Türk malı telefonlardan uzak durmak gerek bence.
 
Merhabalar. GM 20 Pro aldığım için pişmanlık duyuyorum. Cihaz düzgün çalışıyor şu anlık bir problemi yok. Fakat her gün kendimi yiyorum: "Ah, keşke Realme 6 alsaydım" şeklinde. Çünkü, 90 Hz ekranı olması ve donanım olarak çok daha üstün bir cihaz olmasından dolayı. Telefonu geri verme şansım yok maalesef.

Bu vicdan azabından kurtulmak için ailemin kullandıkları "Samsung Galaxy J7 2016" model telefon ile değiştirmek istiyorum.

Seneye TYT ve YDS sınavlarım var. Bu sene istediğim bölümü tutturamadığım için, tekrar hazırlanıyorum. Fakat, bu durumdan dolayı içimde hiç çalışma isteği bile kalmadı.
Ya kardeşim, alırken görmedinmi sen 60 hz ekran olduğunu? Donanım fln herşey yazıyor. Bunlara bakmayıp GM 20 Pro aldıysan bu senin suçun. Sana demişler almayın diye. Ama şu konuda çok haklılar, Güya android one var ve 2 sürüm yükselme geliyo sonra ne oluyo? Yine kesiyolar güncelleme desteğini. Yani güya android one var.
 

Geri
Yukarı