GM 21 Pro'ya yakından bakalım

Kendi tercihiniz tabii ama guncelleme zaten Android One oldugu icin ekstra yama getirmiyorlar.Belirli bir Android surumune kadar aliyorlar o da yazar zaten.Biraz da telefonda ne aradiginiza bagli bir konu.

Hocam GM bu konuda inanılmaz sabıkalı bir firma. O Android One'ı bile vermekten imtina ettikleri modelleri var. Kaç yıllk Exynos 9611 ile kafa kafaya. Tercih tüketicinin tabi ama sırf "GM yerli ya" diyerek bu giriş seviyesi cihazı almazdım açıkcası.

Dedim ya, ürünlerinin arkasında durmadı yıllarca... Mağduru çok.

Acikcasi ben Gm aldigimda yerli oldugu icin degil f/p olarak uygun oldugu icin almistim.Eski modellerinde sorunlar cok oluyordu ozellikle eski bir gm5 plus kullanicisi olarak cok cektim ama yeni modellerinde isler rayina oturmus gozukuyor.Fiyat olarak yakin ve kaliteli bir tercihiniz varsa gormek isterim

Var tabi, GM'ye bu parayı vereceğime Redmi Note 9S alırım. SD 720G var en azından.

Olmadı AMOLED ekranlı TCL 10 Plus alırım. SD 665 var ama olsun

GM 21 Pro da P70 değil, G90 var. O yüzden Realme 6i̇ gibi rakiplerinden daha üstün yapıyor onu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…