GM 21 Pro'ya yakından bakalım

gamer veysel

Centipat
Daha fazla  
Şu an size sorsam GM alıcağıma iPhone 5S alırım dersiniz GM 8 kullanmış alma diyor. GM 8 kötü bir telefon GM 21 Realme 6I gibi telefondan işlemci ve RAM bakımından daha iyi bir telefon.

GM 20 Pro kullanan arkadaslarım var GM 20 Pro p 70 GM 21 Pro Realme 6I ve mi Note 9 da kullanınılan işlemciden daha iyi bir işlemic var G90.

RAM ve hafızaya baktığımızda 6 GB RAM ve 64 ve 128 olmak üzere iki seçenek karşılıyor.

GM Mobile kötü bir marka değil iyi de değil ortalama denilebilir. Telefonları fiyat performans açısından bakarsak alınabilir.

Şu an size sorsam GM alıcağıma iPhone 5S alırım dersiniz GM 8 kullanmış alma diyor. GM 8 kötü bir telefon GM 21 Realme 6I gibi telefondan işlemci ve RAM bakımından daha iyi bir telefon.

GM 20 Pro kullanan arkadaslarım var GM 20 Pro p 70 GM 21 Pro Realme 6I ve mi Note 9 da kullanınılan işlemciden daha iyi bir işlemic var G90.

RAM ve hafızaya baktığımızda 6 GB RAM ve 64 ve 128 olmak üzere iki seçenek karşılıyor.

GM Mobile kötü bir marka değil iyi de değil ortalama denilebilir. Telefonları fiyat performans açısından bakarsak alınabilir.
GM 20 Pro kullanıyorum, gayet memnunum. Şuana kadar bir problemi olmadı. Keşke GM 20 Pro modelinde de G90 işlemci kullanılsaymış.

Şahsen 3 yıldır GM8 kullanıyorum geçen yere taşın üstüne düştü ilk defa ekran kırıldı ama dokunmatikte hiç sorun yok :) şahsen çok memnunum F/P ürünleri var

Allah aşkına harmonyOS hakkında ne bilgin var ki Android'le kıyaslayıp ona karar verdin. Bir de bu alınmaz--> şu alınır kesin konuşuyorsun.
HarmonyOS Android çatallaması evet ama Android'den daha iyi. Performans ve hız olarak çok daha güzel.

General Mobile 8 serisinden sonra F/P açısından gerçekten çok yol katetti.Benzer fiyata o özelliklerde bir telefon bulmaniz neredeyse imkansiz.Ayrica malzeme kalitesini de her modelle biraz daha gelistiriyorlar.Bence alinir.

Mediatek Helio P70 gibi bir işlemciye sahip IPS ekranlı cihaz. Giriş seviyesi olmuş belki giriş+ ama Pro diye takıyı koymuşlar satış stratejisi olarak.

Güncelleme bile vermeyen çok kötü bir yerli firma GM.

Kimse kusura bakmasın ben almazdım.

Mediatek Helio P70 gibi bir işlemciye sahip IPS ekranlı cihaz. Giriş seviyesi olmuş belki giriş+ ama Pro diye takıyı koymuşlar satış stratejisi olarak.

Güncelleme bile vermeyen çok kötü bir yerli firma GM.

Kimse kusura bakmasın ben almazdım.
Kendi tercihiniz tabii ama guncelleme zaten Android One oldugu icin ekstra yama getirmiyorlar.Belirli bir Android surumune kadar aliyorlar o da yazar zaten.Biraz da telefonda ne aradiginiza bagli bir konu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı