GM 5 Plus vs Samsung J7

Kardeş ne alıyorsan al GM 5 Plus alma telefon 1 dakika oyun oynuyorsun elini yakacak kadar ısınıyor aldıktan 1 hafta sonra 750 TL ye sattım.O kadar sorunu var ki telefonun buraya yazmaya eriniyorum.

Kapağı ince, ısınma her telefonda olur. Düzgün bir kılıf alırsanız hissetmessiniz.

Doğru diyorsunuz @Silinen üye. Ayrıca milletin ısınma ile problemi ne? Bırakın ısınsın, fan da yok ses yapmıyor zaten.

Hangi surumdeyken sattiniz ?
6.1 ile geçti deniliyordu.

GM 5 Plus sorunları:
-Telefonun bildirim ışığı ekrana sızıyordu.
-Şarjdayken adaptörden cızıltı çıkıyordu.
-Şarj ederken veya herhangi bir oyunu oynarken 2 3 dakika içinde kamera kısmından 42 43 dereye kadar ısınıyordu.Oyunun hangi oyun olduğu önemli değil en basit oyunu 10 mb boyutlu oyun bile oynasan 2 3 dakika içinde rahatsız edecek derecede ısınıyor.Aldığım silikon kılıf ısınmadan dolayı jelimsi bir hal aldı.Çok oyun oynayan biri değilim ama telefon en basit oyunlarda bile yanıyor resmen.
-Ahizesinde problem var ses cızıltılı geliyor.
-Pil çok hızlı bitiyor çünkü tüm enerji ısıya dönüşüyor telefonun tuş kilidi açtıktan sonra ısınmaya başlıyor öyle söyleyeyim.

2 kere garantiye(TELPA) gönderdim bildirim ışığının ekrana sızmasını bile tamir etmeden gönderdiler.1000 TL ye almıştım 1 hafta sonra 750 TL ye sattım.Sahibindene bakarsan 1 hafta sonra satanların sayısından durumu anlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…