nnan340 Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar elimde kullanılmayan GM8 var MIUI ROM atmak istiyorum. Daha önce 2 tane Tab 3 Lite'a LineageOS atmıştım. Yardımcı olabilir misinz?
Arkadaşlar elimde kullanılmayan GM8 var MIUI ROM atmak istiyorum. Daha önce 2 tane Tab 3 Lite'a LineageOS atmıştım. Yardımcı olabilir misinz?
UNF0RG1V3N Femtopat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #2 İkinci telefon olarak GM8D kullanıyorum. Stok ROM'ları olan Oreo 8.1 ve Pie 9 bana gayet akıcı geliyor. Bu model için MIUI ROM'ların problemli olduğunu okumuştum. Yine de tercih sizin.
İkinci telefon olarak GM8D kullanıyorum. Stok ROM'ları olan Oreo 8.1 ve Pie 9 bana gayet akıcı geliyor. Bu model için MIUI ROM'ların problemli olduğunu okumuştum. Yine de tercih sizin.
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.169 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #3 MIUI bu modellerde çok hantal çalışır. Stok ROM'u güzeldir fakat illa istersen lineage veya arrow OS bak.
MIUI bu modellerde çok hantal çalışır. Stok ROM'u güzeldir fakat illa istersen lineage veya arrow OS bak.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 1 Eylül 2023 #4 Lancia Delta S4 dedi: MIUI bu modellerde çok hantal çalışır. Stok ROM'u güzeldir fakat illa istersen lineage veya arrow OS bak. Genişletmek için tıkla... ArrowOS un bazı sürümleri Lineage yi geçiyor. Test edip görmüştüm. Ve bu bence biraz tuhaftı. nnan340 dedi: Arkadaşlar elimde kullanılmayan GM8 var MIUI ROM atmak istiyorum. Daha önce 2 tane Tab 3 Lite'a LineageOS atmıştım. Yardımcı olabilir misinz? Genişletmek için tıkla... Yani MIUI rom pek önermem ama karar sizin.
Lancia Delta S4 dedi: MIUI bu modellerde çok hantal çalışır. Stok ROM'u güzeldir fakat illa istersen lineage veya arrow OS bak. Genişletmek için tıkla... ArrowOS un bazı sürümleri Lineage yi geçiyor. Test edip görmüştüm. Ve bu bence biraz tuhaftı. nnan340 dedi: Arkadaşlar elimde kullanılmayan GM8 var MIUI ROM atmak istiyorum. Daha önce 2 tane Tab 3 Lite'a LineageOS atmıştım. Yardımcı olabilir misinz? Genişletmek için tıkla... Yani MIUI rom pek önermem ama karar sizin.
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.169 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #5 YZBruh dedi: ArrowOS'un bazı sürümleri lineage yi geçiyor. Test edip görmüştüm. Ve bu bence biraz tuhaftı. Genişletmek için tıkla... Niye tuhaf olsunki? Evolution X'ten falan geçen bir sürü Master develeper var arrow OS'a.
YZBruh dedi: ArrowOS'un bazı sürümleri lineage yi geçiyor. Test edip görmüştüm. Ve bu bence biraz tuhaftı. Genişletmek için tıkla... Niye tuhaf olsunki? Evolution X'ten falan geçen bir sürü Master develeper var arrow OS'a.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 1 Eylül 2023 #6 Lancia Delta S4 dedi: Niye tuhaf olsunki? Evolution X'ten falan geçen bir sürü Master develeper var arrow OS'a. Genişletmek için tıkla... Yok yani LineageOS u çok överler ya o yüzden.
Lancia Delta S4 dedi: Niye tuhaf olsunki? Evolution X'ten falan geçen bir sürü Master develeper var arrow OS'a. Genişletmek için tıkla... Yok yani LineageOS u çok överler ya o yüzden.
nnan340 Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #7 YZBruh dedi: ArrowOS un bazı sürümleri Lineage yi geçiyor. Test edip görmüştüm. Ve bu bence biraz tuhaftı. Yani MIUI rom pek önermem ama karar sizin. Genişletmek için tıkla... dostum amacım telefon kasmasın değil gm arayüzü çok boş geliyor aynısı lineage os için de geçerli de ben twrp bulamadım gm8 için
YZBruh dedi: ArrowOS un bazı sürümleri Lineage yi geçiyor. Test edip görmüştüm. Ve bu bence biraz tuhaftı. Yani MIUI rom pek önermem ama karar sizin. Genişletmek için tıkla... dostum amacım telefon kasmasın değil gm arayüzü çok boş geliyor aynısı lineage os için de geçerli de ben twrp bulamadım gm8 için
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 1 Eylül 2023 #8 O zaman derleyin. Bu zor değil. Gerçekten. Son düzenleme: 1 Eylül 2023