D Dr. Rightnow Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #1 Merhaba. Kulaklığıma mikrofon ayırıcı aparat taktım ama ses sürekli kesiliyor. Aparatı değiştirdim ama sorun çözülmedi. Kulaklığım GM014. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2021
Merhaba. Kulaklığıma mikrofon ayırıcı aparat taktım ama ses sürekli kesiliyor. Aparatı değiştirdim ama sorun çözülmedi. Kulaklığım GM014.
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 1 Mart 2021 #2 Alalı 14 gün olmadıysa iade edin. O kulaklıktan size hayır gelmez. Artı 0 Eksi
KS KS D Dr. Rightnow Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #3 AkınC dedi: Alalı 14 gün olmadıysa iade edin. O kulaklıktan size hayır gelmez. Genişletmek için tıkla... 2 haftayı geçti. Bi yolu yok mu yani sorunu çözenin? Artı 0 Eksi
AkınC dedi: Alalı 14 gün olmadıysa iade edin. O kulaklıktan size hayır gelmez. Genişletmek için tıkla... 2 haftayı geçti. Bi yolu yok mu yani sorunu çözenin?
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 1 Mart 2021 #4 Varsa da bilmiyorum hocam. Aldığınız yer ile iletişime geçip iade etmeyi deneyebilirsiniz. Hadron, Snopy, Gamepower gibi markaları önermiyorum. Artı 0 Eksi
Varsa da bilmiyorum hocam. Aldığınız yer ile iletişime geçip iade etmeyi deneyebilirsiniz. Hadron, Snopy, Gamepower gibi markaları önermiyorum.