5 555521 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 44 Çözümler 4 10 Ağustos 2022 #71 babaproo dedi: Olur hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an ne hatası alıyorsunuz baştan anlatabilir misin ya da Discord aracılığı ile yardım edebilirim.
babaproo dedi: Olur hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an ne hatası alıyorsunuz baştan anlatabilir misin ya da Discord aracılığı ile yardım edebilirim.
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.690 Çözümler 34 10 Ağustos 2022 #72 555521 dedi: Hocam şu an ne hatası alıyorsunuz baştan anlatabilir misin ya da Discord aracılığı ile yardım edebilirim. Genişletmek için tıkla... Orange State. Your devices has been unlocked and can't be trusted. Your devices will boot in 5 seconds Böyle yazıyor ve yeniden başlatıyor ve bunu defalarca tekrarlıyor.
555521 dedi: Hocam şu an ne hatası alıyorsunuz baştan anlatabilir misin ya da Discord aracılığı ile yardım edebilirim. Genişletmek için tıkla... Orange State. Your devices has been unlocked and can't be trusted. Your devices will boot in 5 seconds Böyle yazıyor ve yeniden başlatıyor ve bunu defalarca tekrarlıyor.
5 555521 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 44 Çözümler 4 10 Ağustos 2022 #73 babaproo dedi: Orange State. Your devices has been unlocked and can't be trusted. Your devices will boot in 5 seconds Böyle yazıyor ve yeniden başlatıyor ve bunu defalarca tekrarlıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonun stok romu kurulması lazım, modeli söyler misin? Arkasında yazıyor olması lazım.
babaproo dedi: Orange State. Your devices has been unlocked and can't be trusted. Your devices will boot in 5 seconds Böyle yazıyor ve yeniden başlatıyor ve bunu defalarca tekrarlıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonun stok romu kurulması lazım, modeli söyler misin? Arkasında yazıyor olması lazım.
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.690 Çözümler 34 11 Ağustos 2022 #74 555521 dedi: Telefonun stok romu kurulması lazım, modeli söyler misin? Arkasında yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Arkasında model vs. yazmıyor hocam. Telefon General Mobile GM20 Çift SIM.
555521 dedi: Telefonun stok romu kurulması lazım, modeli söyler misin? Arkasında yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Arkasında model vs. yazmıyor hocam. Telefon General Mobile GM20 Çift SIM.
5 555521 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 44 Çözümler 4 11 Ağustos 2022 #75 babaproo dedi: Arkasında model vs. yazmıyor hocam. Telefon General Mobile GM20 Çift SIM. Genişletmek için tıkla... Tamam telefonun orijinal romunu buldum bunu indirin ilk önce. GM20_DUAL_SIM_SP_FLASH_TOOL_ROM.zip Sonrada bunu indirin. SP Flash Tool Download All versions for MediaTek Devices SP Flash tool download is the best application to flash Stock firmware, Custom recovery and fix some extreme issues on MediaTek Android smartphones. Download SP Flash tool all versions from our official download page. spflashtool.com Hocam buda lazım. Download Download File www.upload-4ever.com Son düzenleme: 11 Ağustos 2022
babaproo dedi: Arkasında model vs. yazmıyor hocam. Telefon General Mobile GM20 Çift SIM. Genişletmek için tıkla... Tamam telefonun orijinal romunu buldum bunu indirin ilk önce. GM20_DUAL_SIM_SP_FLASH_TOOL_ROM.zip Sonrada bunu indirin. SP Flash Tool Download All versions for MediaTek Devices SP Flash tool download is the best application to flash Stock firmware, Custom recovery and fix some extreme issues on MediaTek Android smartphones. Download SP Flash tool all versions from our official download page. spflashtool.com Hocam buda lazım. Download Download File www.upload-4ever.com
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.690 Çözümler 34 11 Ağustos 2022 #76 555521 dedi: Tamam telefonun orijinal romunu buldum bunu indirin ilk önce. GM20_DUAL_SIM_SP_FLASH_TOOL_ROM.zip Genişletmek için tıkla... Ondaki boot.img denedim bootloopa girdi hocam.
555521 dedi: Tamam telefonun orijinal romunu buldum bunu indirin ilk önce. GM20_DUAL_SIM_SP_FLASH_TOOL_ROM.zip Genişletmek için tıkla... Ondaki boot.img denedim bootloopa girdi hocam.
5 555521 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 44 Çözümler 4 11 Ağustos 2022 #77 babaproo dedi: Ondaki boot.img denedim bootloopa girdi hocam. Genişletmek için tıkla... hocam bootloopa girmeden önceki işlemlerde hata aldınız mı hiç? Diğer arkadaşta sorun çıkmamış birde.
babaproo dedi: Ondaki boot.img denedim bootloopa girdi hocam. Genişletmek için tıkla... hocam bootloopa girmeden önceki işlemlerde hata aldınız mı hiç? Diğer arkadaşta sorun çıkmamış birde.
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.690 Çözümler 34 11 Ağustos 2022 #78 555521 dedi: hocam bootloopa girmeden önceki işlemlerde hata aldınız mı hiç? Diğer arkadaşta sorun çıkmamış birde. Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidi hatası verdi rootlu boot.img flashlarken.
555521 dedi: hocam bootloopa girmeden önceki işlemlerde hata aldınız mı hiç? Diğer arkadaşta sorun çıkmamış birde. Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidi hatası verdi rootlu boot.img flashlarken.
5 555521 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 44 Çözümler 4 11 Ağustos 2022 #79 babaproo dedi: Bootloader kilidi hatası verdi rootlu boot.img flashlarken. Genişletmek için tıkla... hatayı yazar mısın?
babaproo dedi: Bootloader kilidi hatası verdi rootlu boot.img flashlarken. Genişletmek için tıkla... hatayı yazar mısın?
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.690 Çözümler 34 11 Ağustos 2022 #80 555521 dedi: hatayı yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ki, kilidi açınca düzeldi.