GM21 Pro alınır mı?

GM 8'im 2 boyutlu oyunda kasıyor. Root da yükledim optimizasyon falan denedim rootlu yine olmadı. Bence bu bir neden.
Snapdragon 435 işlemci var galiba cihazınızda, o cihazın oyunlarda kasması kadar doğal bir şey yok. Oyun konusunda Snapdragon 662 bile yetersiz kalabiliyor.
 
Snapdragon 435 işlemci var galiba cihazınızda, o cihazın oyunlarda kasması kadar doğal bir şey yok. Oyun konusunda Snapdragon 662 bile yetersiz kalabiliyor.
Ama J6 2016'da aynı oyun kasmıyor. Ve 2 boyutlu oyundan bahsediyoruz. Neden kassın?
 
Fiat egea neyse bizim Türk tayfa o gözle bakıyor vallahi milli ürün reis moduna giren tayfadan degilim ama böyle düşünmeleri aşırı saçma. Hiç mi güven olmaz bir ülkenin ürününe şaka gibi her şeye mualif olmayın arkadaşlar lütfen, o çöp bu çöp komple tuvaletinize kadar Xiaomi üretsin de kurtulalım bu nasıl bir Orta Doğu'lu ezik piskolojisi anlamıyorum arkadaş ya.
 
4 aydır GM 21 Pro kullanıyorum.
+Ekranı gayet büyük fakat videoların geneli tamamen sığmıyor ekrana, videoyu kadırıp sığdırdığınızda videonun alt ve üst kısmından kırpılmış oluyor biraz.
+Netflixde L3 sinansıydı galiba yok videoları 480p gibi izliyorsunuz bu çok sıkıntı olmuş FHD ekranda 480p video izlemek.
+Telefon bazen şarj ederken aşırı ısınıyor hiçbirşey yapmasanız dahi çıkarıp takınca bazen düzeliyor bazen düzelmiyor kafasına göre.
+Oyunlarda aşırı performans beklemeyin pubg falan açar ama Genshin Impact tarzı oyunlarda baya kasıyor.
+ Çift ekran modu var ne kadar seversiniz bilmem aşırı kullanışlı değil ama idare eder.
+!! Ekran her şeyi algılıyor dikkat edin. Cebinize koyarsınız kulaklığınız kablosu değer anında tıklamaya başlıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı