OneChip Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 439 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #1 Aşırı saçma bir Gmail adresim var. Gmail hesabım bir sürü oyuna bağlı onlar gitmeden nasıl değiştirebilirim?
Aşırı saçma bir Gmail adresim var. Gmail hesabım bir sürü oyuna bağlı onlar gitmeden nasıl değiştirebilirim?
AtamanM Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 1.104 Makaleler 3 Çözümler 15 13 Ağustos 2022 #2 Yeni Gmail açıp teker teker aktarım yapmanız lazım.
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 13 Ağustos 2022 #3 OneChip dedi: Aşırı saçma bir Gmail adresim var. Gmail hesabım bir sürü oyuna bağlı onlar gitmeden nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Gmail adresini değiştirmek mümkün değil maalesef. Yeni adres almanız ve tek tek ilişkili sitelerde değiştirmelisiniz.
OneChip dedi: Aşırı saçma bir Gmail adresim var. Gmail hesabım bir sürü oyuna bağlı onlar gitmeden nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Gmail adresini değiştirmek mümkün değil maalesef. Yeni adres almanız ve tek tek ilişkili sitelerde değiştirmelisiniz.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2022 #4 OneChip dedi: Aşırı saçma bir Gmail adresim var. Gmail hesabım bir sürü oyuna bağlı onlar gitmeden nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Maalesef değiştiremezsin
OneChip dedi: Aşırı saçma bir Gmail adresim var. Gmail hesabım bir sürü oyuna bağlı onlar gitmeden nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Maalesef değiştiremezsin
L LFpd Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 13 Ağustos 2022 #5 Benimki profosyenelçocuklardı spor salonuna kayıt olurken çok utandıgım için değiştirmiştim maalesef tek tek aktarım yapmanız lazım.
Benimki profosyenelçocuklardı spor salonuna kayıt olurken çok utandıgım için değiştirmiştim maalesef tek tek aktarım yapmanız lazım.
M Mert4455 Kilopat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 295 13 Ağustos 2022 #6 OneChip dedi: Aşırı saçma bir Gmail adresim var. Gmail hesabım bir sürü oyuna bağlı onlar gitmeden nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Değiştiremezsin hesabımı 8 yaşımda açtığım için ben de aynı rezilliği yaşadım şimdi başka bir hesap aç en aktif kullandığın içerikleri ona aktar yeni bir şey için hesap gerekirse de o hesabı kullanırsın yavaş yavaş o hesap ana hesabına dönüşüyor .
OneChip dedi: Aşırı saçma bir Gmail adresim var. Gmail hesabım bir sürü oyuna bağlı onlar gitmeden nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Değiştiremezsin hesabımı 8 yaşımda açtığım için ben de aynı rezilliği yaşadım şimdi başka bir hesap aç en aktif kullandığın içerikleri ona aktar yeni bir şey için hesap gerekirse de o hesabı kullanırsın yavaş yavaş o hesap ana hesabına dönüşüyor .
J. Barbaro Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 1.309 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #7 Değişmiyor
NORONR Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 190 13 Ağustos 2022 #8 OneChip dedi: Aşırı saçma bir Gmail adresim var. Gmail hesabım bir sürü oyuna bağlı onlar gitmeden nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Gmail adresi ismi değiştirilemez ama bazı yollarla yeni Gmail hesabına yönlendirme yapılabiliyor.
OneChip dedi: Aşırı saçma bir Gmail adresim var. Gmail hesabım bir sürü oyuna bağlı onlar gitmeden nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Gmail adresi ismi değiştirilemez ama bazı yollarla yeni Gmail hesabına yönlendirme yapılabiliyor.
OneChip Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 439 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #9 Herkese teşekkürler.