Meraklı1kişi Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #11 246941 dedi: Depolama alanı dolduysa mail alamazsın. Ya da engellemiş olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Engellemedim hiçbir şeyi çünkü hiçbir yerden herhangi bir mail alamıyorum. teknoman dedi: Drive alanınız dolmuş olabilir bir bakın. Genişletmek için tıkla... Dostum Drive alanını dolduracak seviyede mail yok hesapta, yani hiçbir şekilde mail gelmiyor hiçbir yerden.
246941 dedi: Depolama alanı dolduysa mail alamazsın. Ya da engellemiş olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Engellemedim hiçbir şeyi çünkü hiçbir yerden herhangi bir mail alamıyorum. teknoman dedi: Drive alanınız dolmuş olabilir bir bakın. Genişletmek için tıkla... Dostum Drive alanını dolduracak seviyede mail yok hesapta, yani hiçbir şekilde mail gelmiyor hiçbir yerden.
teknoman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 2.108 Makaleler 2 Çözümler 9 7 Ocak 2023 #12 @Meraklı1kişi O kadar mail olmasına gerek yok. Fotoğraflar yedeklendiyse bir şekil ya da dosya attıysanız Drive alanı dolduğunda mailler de gelmez. Benim aklıma başka ihtimal gelmiyor maalesef.
@Meraklı1kişi O kadar mail olmasına gerek yok. Fotoğraflar yedeklendiyse bir şekil ya da dosya attıysanız Drive alanı dolduğunda mailler de gelmez. Benim aklıma başka ihtimal gelmiyor maalesef.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 7 Ocak 2023 #13 Barisdkmn dedi: Bana da 1 hafta önce oldu 5 saat sonra düzeldi. 5 saat içindeki tüm mailler bir anda geldi. Genişletmek için tıkla... Aynen bana da öyle olmuştu.
Barisdkmn dedi: Bana da 1 hafta önce oldu 5 saat sonra düzeldi. 5 saat içindeki tüm mailler bir anda geldi. Genişletmek için tıkla... Aynen bana da öyle olmuştu.