Gmail erişimini kaybetmek

Cilcuenca

Kilopat
Katılım
15 Nisan 2018
Mesajlar
1.088
Çözümler
5
Merhaba. Başlıkta da belirttiğim üzere Gmail hesabıma erişemiyorum. Henüz denemediğim çözüm yöntemleri olabilir diyerek buraya yöneldim. Kesin çözüm sunabilecek arkadaşlara naçizane bir ödülüm de olacak. Başlayalım.

Yaklaşık iki ay önce eski telefonumu anakart arızası nedeniyle kaybettim. Tüm bilgiler de haliyle beraberinde gitti. İçinde benim için çok değerli olan Gmail hesabım bulunuyordu ve trajik bir şekilde şifreyi telefon bozulmadan iki gün önce 1password tarzı yöntemle değiştirdim. Yeni şifrenin ekran görüntüsü cihazın dahili depolama birimindeydi. Buraya kadar her şey normal ve geri döndürülebilir bir sorun gibi. Asıl sorun şu ki mailimin kurtarma maili de kendisiydi. Şu anda kullanmış olduğum telefon hattıma kurtarma kodu gelse de bir sonraki aşamada kurtarma maili istiyor ve erişemiyorum. Google destekle doğrudan iletişime geçemedim fakat Google desteğin bir Türk çalışanına Twitter DM'den durumu bildirdim ama yanıt alamadım.

Belki benzer durumu yaşayanlarınız vardır. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Aynı durumu yaşadım telefonum kırıldı kurtarma maili ulaşamadığım bir maildi ve o mailinde kurtarma maili yoktu.
Desteğe yazdım ancak neredeyse 1 yıl olacak hala hesabı alamadım.
 
Aynı durumu yaşadım telefonum kırıldı kurtarma maili ulaşamadığım bir maildi ve o mailinde kurtarma maili yoktu.
Desteğe yazdım ancak neredeyse 1 yıl olacak hala hesabı alamadım.
İnanılmaz saçma bir durum. Telefon numarama kod geliyor ama bir sonraki aşamada yeniden kurtarma maili istiyor. En son silikon vadisine doğru yola çıkıp Recep İvedik tarzı toplantı basarak Larry Page ile birebir görüşme gerçekleştireceğim. Fenasal daralttı.
 
İnanılmaz saçma bir durum. Telefon numarama kod geliyor ama bir sonraki aşamada yeniden kurtarma maili istiyor. En son silikon vadisine doğru yola çıkıp Recep ivedik tarzı toplantı basarak larry page ile birebir görüşme gerçekleştireceğim. Fenasal daralttı.

Bildiğim kadarı ile eklediğiniz kurtarma bilgilerine erişemiyorsanız, hesap kurtarılamaz ve yeni hesap açmanızı önerir Google. Maalesef ki böyle geçmiş olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı