Gmail hesabının şifresi unutulunca ne yapılmalı?

MeTluX

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarıma format attım ve şifreyi unuttum. Girmeye çalışınca bana daha önce girdiğiniz bir cihazda oturum açın diyor. Ancak bu cihazda zaten oturum açmıştım. Ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarıma format attım ve şifreyi unuttum. Girmeye çalışınca bana daha önce girdiğiniz bir cihazda oturum açın diyor. Ancak bu cihazda zaten oturum açmıştım. Ne yapacağım?

Başka cihazda oturum yoksa kurtarma seçeneklerini deneyin yoksa o hesap artık sizin değildir

Sizin cihazınız artık farklı bir cihaz olarak gözüküyor hocam. Bilgisayarınız dışında farklı bir yerde oturum açtıysanız daha önceden ordan deneyin.

Sizin cihazınız artık farklı bir cihaz olarak gözüküyor hocam. Bilgisayarınız dışında farklı bir yerde oturum açtıysanız daha önceden oradan deneyin.

Telefonumda açtım sanırım deneyeceğim oradanda başka yolu var mıdır?

Telefonumda açtım sanırım deneyeceğim oradanda başka yolu var mıdır?
Yani hocam telefondan biraz uğraşın başka bir yöntem dene diyerek sürekli size en son mail isteyecek sıfırlamak için daha önceden girdiğinizden. Onun dısında başka yol yok verdiği yöntemler sizde yoksa ya da bilmiyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…