Bilgisayarıma format attım ve şifreyi unuttum. Girmeye çalışınca bana daha önce girdiğiniz bir cihazda oturum açın diyor. Ancak bu cihazda zaten oturum açmıştım. Ne yapacağım?
Sizin cihazınız artık farklı bir cihaz olarak gözüküyor hocam. Bilgisayarınız dışında farklı bir yerde oturum açtıysanız daha önceden ordan deneyin.Bilgisayarıma format attım ve şifreyi unuttum. Girmeye çalışınca bana daha önce girdiğiniz bir cihazda oturum açın diyor. Ancak bu cihazda zaten oturum açmıştım. Ne yapacağım?
Sizin cihazınız artık farklı bir cihaz olarak gözüküyor hocam. Bilgisayarınız dışında farklı bir yerde oturum açtıysanız daha önceden oradan deneyin.
Yani hocam telefondan biraz uğraşın başka bir yöntem dene diyerek sürekli size en son mail isteyecek sıfırlamak için daha önceden girdiğinizden. Onun dısında başka yol yok verdiği yöntemler sizde yoksa ya da bilmiyorsanız.Telefonumda açtım sanırım deneyeceğim oradanda başka yolu var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.