SüleymanA Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 Gmail'e girmek istiyorum ama kod istiyor ve eski telefonum bozuk. Var mı bir çözümü?
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 22 Ağustos 2024 #2 SüleymanA dedi: Gmail'e girmek istiyorum ama kod istiyor ve eski telefonum bozuk. Var mı bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Eğer 8 haneli yedek kodları aktif ettiyseniz çözüm yok.
SüleymanA dedi: Gmail'e girmek istiyorum ama kod istiyor ve eski telefonum bozuk. Var mı bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Eğer 8 haneli yedek kodları aktif ettiyseniz çözüm yok.
10Efe Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 588 Çözümler 1 Yer Oldham Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #3 SüleymanA dedi: Gmail'e girmek istiyorum ama kod istiyor ve eski telefonum bozuk. Var mı bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Bir kurtarma e-postası ekledin mi ?
SüleymanA dedi: Gmail'e girmek istiyorum ama kod istiyor ve eski telefonum bozuk. Var mı bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Bir kurtarma e-postası ekledin mi ?
SüleymanA Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #4 10Efe dedi: Bir kurtarma e-postası ekledin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.