Gmail temizleme ve abonelikleri yönetme nasıl yapılır?

mikeehrmantraut

Megapat
Arkadaşlar ekran görüntüsündeki gibi mailler alıyorum(daha önce kaydolduğum sitelerden), mailimle nerelere kaydolduğumu görebileceğim ve bunları iptal edebileceğim bir yöntem var mı? Ayrıca e-postamı en hızlı şekilde bunlardan nasıl temizleyebilirim çünkü 6.000 küsur mail birikmiş, tek tek uğraşmak istemiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_0033.jpeg
    96,9 KB · Görüntüleme: 95
Abonelik sistemi daha gelmedi diye biliyorum. Temizleme işlemini bilgisayardan yaparsanız tümünü seç kısmı var.

Maalesef komple temizleme yapamıyor Gmail. (süpür yok, belki kurallardan oluşturulabilir)
En çok mail gelen siteleri engelleyebilir, belli bir klasöre düşmesini sağlayabilir ya da önemsize düşmesi için kural oluşturabilirsin.

Çoğu maillerin altında abonelikten çık seçeneği var ama elle ayarlamak daha kesin sonuç verecektir.

1 tane kayıt işlemleri için mail, 1 tanede özel mailiniz olsun (spamlardan koruduğunuz).
2006'da aldığım maili her yere kayıt olurken kullanıyorum (Hotmail).
2 Gmail hesabım var. (birini telefon hariç hiçbir yerde kullanmıyorum, diğeri Google servisleri YouTube vs için)
1 tane de ismime özel Yahoo hesabım var. (CV, kart vb işlemler için)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…