Gmail'de ulaşmayan mail nasıl anlaşılır?

591245

Centipat
Merhaba, sorum; Gmail'de 'gov.tr' gibi adreslere 'iletilen kişi' kısmına yanlış yazılsa hata vermiyor, Yanlış yazdığımızı nasıl anlayacağız? Bilemediğin mantık yürüttüğün adres olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sorum; Gmail'de 'gov.tr' gibi adreslere 'iletilen kişi' kısmına yanlış yazılsa hata vermiyor, Yanlış yazdığımızı nasıl anlayacağız? Bilemediğin mantık yürüttüğün adres olarak.
Geri bildirim geliyor böyle bir e-posta adresi yok diye hocam. En azından ben mail gönderirken öyle olmuştu.

Geri bildirim geliyor böyle bir e-posta adresi yok diye hocam. En azından ben mail gönderirken öyle olmuştu.
gov/gov.tr yanlış yazımlar da evet ama aliveli kısmında şimdi denedim olmadı belki bir süre sonra gelecek bilmiyorum ama gov.tr gibi adresler kurufasulyeden diye ciddiye almıyor ya da karşılığını alacak derece de tanımıyordur gibi de düşündürüyor sanki. Tabi düz mantık esasen 'ulaşmayınca bildirim vermeli' ama bilemedim.

Mail attigin sunucu adres bulunamayinca hata mesaji donuyorsa anlayabilirsin, yoksa anlayamazsin.
doğru, iş gov.tr'de bitiyor olabilir, ondan bir tepki olmayınca gmail n'apsın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı