Geri bildirim geliyor böyle bir e-posta adresi yok diye hocam. En azından ben mail gönderirken öyle olmuştu.Merhaba, sorum; Gmail'de 'gov.tr' gibi adreslere 'iletilen kişi' kısmına yanlış yazılsa hata vermiyor, Yanlış yazdığımızı nasıl anlayacağız? Bilemediğin mantık yürüttüğün adres olarak.
gov/gov.tr yanlış yazımlar da evet ama aliveli kısmında şimdi denedim olmadı belki bir süre sonra gelecek bilmiyorum ama gov.tr gibi adresler kurufasulyeden diye ciddiye almıyor ya da karşılığını alacak derece de tanımıyordur gibi de düşündürüyor sanki. Tabi düz mantık esasen 'ulaşmayınca bildirim vermeli' ama bilemedim.Geri bildirim geliyor böyle bir e-posta adresi yok diye hocam. En azından ben mail gönderirken öyle olmuştu.
doğru, iş gov.tr'de bitiyor olabilir, ondan bir tepki olmayınca gmail n'apsın.Mail attigin sunucu adres bulunamayinca hata mesaji donuyorsa anlayabilirsin, yoksa anlayamazsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.