GMG mi Haklı İninal mi? Param Hala Verilmedi

Arkadaşlar paramı sonunda aldım. 11 Gün bekleyin dediler, 11. gün gelmedi fakat 12. gün geldi param. :) Darısı başınıza.
Ekran Alıntısı.PNG

Arkadaşlar oyunu yeniden GMG'den aldım. Böyle bir sorun yaşanmaması için önce tarayıcı çerezlerini ve önbelleğini temizledim, daha sonra CCleaner ile kapsamlı bir temizlik yaptım ve DNS ayarını otomatik yaptım. Daha sonra ise satın alma başarılı oldu. Aldığım anda "İşleminiz gerçekleşiyor..." yazısı belirdi daha sonra ise önüme kod geldi. Kodu SC'a girip oynamaya başladım. :)

Sağol dostum şimdi ticket attım ne zaman cevap verirler bilmiyorum aynı şey g2a'da da oldu gta sa key aldım 2-3 gün önce para çekildi ödeme iptal oldu desteğe başvurdum iade edilecek dedi. Şimdi de gta 5 oldu. İninal ı arayıp öğreneceğim ne olup olmadığını. İnşallah yanmaz para ve en erken sürede gelir. :(

Arkadaşlar o değilde benim gmg hesabımda orders kısmında oyun gözükmüyor opps diye hata verdi ama order kısmında gözükmüyor. Para çekilmiş ama iade edilecek herhalde ticket atmıştım dönmediler hala. Bugün ininalı arayıp hem g2a dan aldığım oyunun parasını hemde gmg yi soracağım. Bundan sonrada pek almam bu sitelerden oyun :(

@4spendos Konuyu baştan sona okuyun. Ben nasıl çözüme ulaştıysam sizde aynı yolla ulaşırsınız. Bir daha sormayın aynı konu içinde.
dostum sende ödeme iptal gözüküyor bende ticket attım g2a da öyle değildi ödeme iptali gözüküyordu bugün ininal ı arayacağım öğreneceğim. Ing banka gitmeye gerek yok telefondan halledebiliyoruz herhalde?

Dostum sende ödeme iptal gözüküyor benim orders kısmında hiç bir şey yok ama karttan para çekildi. g2a da böyle yaptı ama ödeme iptali gözüküyordu profilimde. Bugün arayıp öğreneceğim ikisini de.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı