GMG mi Haklı İninal mi? Param Hala Verilmedi

Bende aynı durumları yaşdım bilmiyorum yardımcı olabilir misniz? Bugün gta 5 almaya karar verdim gmg den 110 tl ya denk geliyodu kartıma yükleme yaptım geldim eve ve oyunu gmg den alırken bi hata oluştu hatada aynen şöyleydi:

3DNoMM.png

Bu hatayı aldıktan sonra ininal hesabıma kontrol etttim ve ordan 110 tl çekilmişti ticket attım şu şekilde:

1y4d3j.png

Fakat hala cevap alamdım size sormak istedğim bu ticketa ne zaman yanıt gelir? Lütfen cevaplayın 100tl ım boşa gitmesini istemiyorum aylardır biriktiriyordum..

Son düzenleyen: Moderatör:
İninal'ı aradım g2a daki ödemeyi bu ayın 22 sinde gmg deki ödemeyi 24 ünde yaptığımı söylediler 11 gün içerisinde para geri iade edilecekmiş. Rahatladım :) İnş iade ettiklerinde yeniden almaya çalıştığımda yine hata vermez.

Buna benzer bir olayı iki hafta önce ben de yaşadım. Ama oyun almamıştım. Eğitim seti almıştım. Siteye adres sipariş bilgileri yazıp sıra ininal ile ödeme yapınca karşıma kaspersky anti virüs programının güvenli para uygulaması çıktı. Daha sonra ödemeyi güvenli para üzerinden yapayım dedim. Daha önce denememiştim. Ödemeyi yaptım fakat siteye sipariş numaram düşmedi. Sonra ininal hesap özetine bir baktım ne göreyim alacağım ürün 161 TL tutmuştu. Para hesabımdan çekilmiş üstelik sipariş siteye düşmemişti. Sonra sitenin müşteri temsilcilerini aradım. Çok ilgilendiler. Bana ürününüz iki gün içinde kargoya verilecek dediler ve verdiler. Böylece sorun çözüldü.

@4spendos Ben hatayı aldığımda hesap bilgilerimi düzenlemişlerdi ve param geldikten sonra aldığımda sıkıntı yaşamadım. Bu arada almadan önce DNS ayarınızı otomatik duruma getirin ve tarayıcınızın önbelleğini ve çerezlerini temizledikten sonra satın alın.
Almadan önce gördüm konunu zaten alırken dediklerini yaptım yinede öyle oldu paramı alabilsem bir gta 5 için sabırsızlanıyorum :)

ya Mehmet kardeşim bendede aynı şekilde bir ahta oluştu bekeldim apram geri geldi ve tekrar almaya çalıştım dediklerini uyguladım çerezleri temizledim dns i ototmatik yaptım ama tekrardan hta vedi ve bir 11 gün dah beklicem :mad::mad:

öyle şeyler yasak diye biliyorum ...

bide Mehmet bir şey sorucam bana bu hata geldi sence beklemeli miyim? yoksa ticket atıp bir anca önce paranın geri gelmesini başaltmalıyım?bir de oyun kodu yollayabiliyor lar mı?para değilde oun kodu istiyorum desem?

Neden yasak olsun? Bununla ilgili Rockstar tarafından yazılmış bir bilgi verebilir misin bana?

Oyun kodunu vermezler. Zaten ben tam hatayı aldığım zaman iade işlemi başlamış. Sorun olunca otomatikten iade ediliyor sanırsam. Fakat yine de Ticket atıp iade edilmesini istemelisin. Hesap bilgilerini düzenlemelerini iste, 2 kez yaşadığını da hatırlat.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı