GMG mi Haklı İninal mi? Param Hala Verilmedi

böyle bir ticket atıcam doğru muyum? ve bir şey söylicem parayı geri aldıktan sonra senin yöntemlemi alıyım yoksa gmgden hesap biligilerini mi düzetsinler?

Dosya Ekleri

• dasdas.png
    dasdas.png
    23,1 KB · Görüntüleme: 253
Hesap bilgilerinin düzenlendiğini sen göremiyorsun. Yani senin paranı "0$" iken "100$" falan yapmıyorlar. Yaptıkları sanırsam bir açığı düzeltmek. Bu açık satın almana engel oluyor. Bu açığı düzelttiklerinden sonra ve param 12 gün sonra iade edildikten sonra sorunsuzca alabildim. Bu arada sana oyun kodunu verme şansları yok. Paranı istemelisin. Benim konunun ilk mesajındaki Ticket'ım gibi düzenle. Daha kolay yardımcı olunur. İngiliz olsam o yazıyı okuyamam. :)

Parayı zaten GMG veriyor. Yani bana parayı İninal'in verdiği falan yokmuş. İşlemlerim bölümünde "GREENMANGAMING LTD" yazıyor. Yani parayı çeken firma paramı iade etmiş. Bankanızla konuşmanıza bile gerek yok. 11 Güne gelir, gelmez ise arayın dedi İninal fakat 12. gün geldi. :)

Bende g2a dan oyun aldığımda kod kullanılmıştı. Para iadesi istedim bikaç gün sonra param iade edildi gözüküyordu. Fakat ininal kartıma bakiye eklenmemişti. Geri ödeme yapıldıktan 1 - 1,5 hafta sonra ininal karta para geldi. İade edildikten sonra biraz beklemen lazım.

Hocam şimdi ben hiçbir yere ticket vs. atmasam da 11 gün içinde para gelir mi ? Benim 3 adet satışım oldu çünkü 400 liram havaya gitti.
Hiçbir yere ticket atmasam derken satın aldığın oyun veya herhangi birşeyin çalışmadığını yetkililere bildirmediğin sürece onların sorundan haberi olmuyor. Ben ticket atmanı öneririm. Özelliklede sorunun neyse o sorunun bir ekran görüntüsünü, fotoğrafını veya kanıtını yollarsan daha kısa sürede hallolur. Umarım anlatmak istediğin şeyi doğru anlamışımdır.

Hiçbir yere ticket atmasam derken satın aldığın oyun veya herhangi birşeyin çalışmadığını yetkililere bildirmediğin sürece onların sorundan haberi olmuyor. Ben ticket atmanı öneririm. Özelliklede sorunun neyse o sorunun bir ekran görüntüsünü, fotoğrafını veya kanıtını yollarsan daha kısa sürede hallolur. Umarım anlatmak istediğin şeyi doğru anlamışımdır.

Yesterday, I bought GTA 5(x3) but i get an error. (We are unable to process your order using this card. Please try another card or one of the alternate payment options.)
But Greenmangaming took the money from my credit card.
I want my money.
I'm sorry, my bad English.

böyle bir mesaj attım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı