kooalaonline Femtopat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #1 Custom klavye yapmayı düşünüyorum. Şu klavye kitini alacağım Switch olarak Akko V3 Pro cream yellow var aklımda. Pin olayı kafama takıldı klavye kitinde de yazmıyor ya da ben göremedim, uyum sağlar mı? 89.08AU $ 40% OFF|GMK87 çalıÅırken deÄiÅtirilebilir özelleÅtirilmiÅ klavye Bluetooth 2.4G kablosuz RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı klavye oyun klavyesi üzerinden| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2024
Custom klavye yapmayı düşünüyorum. Şu klavye kitini alacağım Switch olarak Akko V3 Pro cream yellow var aklımda. Pin olayı kafama takıldı klavye kitinde de yazmıyor ya da ben göremedim, uyum sağlar mı? 89.08AU $ 40% OFF|GMK87 çalıÅırken deÄiÅtirilebilir özelleÅtirilmiÅ klavye Bluetooth 2.4G kablosuz RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı klavye oyun klavyesi üzerinden| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com