Erencantutar4 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2019 Mesajlar 139 Çözümler 2 6 Mayıs 2022 #1 God of War(reboot)'ı bitirdim sonra diğer serileri oynayayım dedim yükledim. GoW 1'i ISO sunu filan kurdum ama oynamak için tuş ayarlaması lazım nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bilen varsa yardım edebilir mi?
God of War(reboot)'ı bitirdim sonra diğer serileri oynayayım dedim yükledim. GoW 1'i ISO sunu filan kurdum ama oynamak için tuş ayarlaması lazım nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bilen varsa yardım edebilir mi?
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 6 Mayıs 2022 #2 RPCS 3 kurup remastered olanları oynamanızı tavsiye ederim. Artı -1 Eksi
KS KS Erencantutar4 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2019 Mesajlar 139 Çözümler 2 6 Mayıs 2022 #3 494722 dedi: RPCS 3 kurup Remastered olanları oynamanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam onu nasıl yapacağım ayrıntılı bir şekilde anlatma şansınız var mı? Artı 0 Eksi
494722 dedi: RPCS 3 kurup Remastered olanları oynamanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam onu nasıl yapacağım ayrıntılı bir şekilde anlatma şansınız var mı?
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 6 Mayıs 2022 #4 Eğer performans sorunları yaşarsanız internette çokça alternatif mevcut ayarlar için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Eğer performans sorunları yaşarsanız internette çokça alternatif mevcut ayarlar için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et