God of War 1 ve 2 için Türkçe yama var mı?

Arkadaşlar adım adım yazmam uzun sürerdi sizin için video çektim YouTube'a yükledim oradan izleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdiden söyleyeyim sadece ara sahneler Türkçe oluyor ilk baştaki sahne de "OLYMPUS'un Tanrıları beni terk etti " dediği sahnede alt yazı yok sebebini bilmiyorum ama diğer sahneler Türkçe, sekme kısmı vesaire Türkçe değil dediğim gibi sadece ara sahneler Türkçe ama zaten bize de ara sahneler lazım umarım anlatabilmişimdir ilk kez anlattım vallahi ilk seferin günahı olmaz derler :)

Hocam video kaldırılmış, yeni link var mı?

Arkadaşlar adım adım yazmam uzun sürerdi sizin için video çektim YOU TUBE 'a yükledim oradan izleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şimdiden söyleyeyim sadece ara sahneler Türkçe oluyor ilk baştaki sahne de ''OLYMPUS 'un Tanrıları beni terk etti '' dediği sahnede altyazı yok sebebini bilmiyorum ama diğer sahneler Türkçe, sekme kısmı vesaire Türkçe değil dediğim gibi sadece ara sahneler Türkçe ama zaten bize de ara sahneler lazım umarım anlatabilmişimdir ilk kez anlattım valla ilk seferin günahı olmaz derler :)

Hocam link 'iniz kaldırırmış rica etsem yeni link atma şansınız veya anlatma şansınız var mı?

Arkadaşlar adım adım yazmam uzun sürerdi sizin için video çektim YouTube'a yükledim oradan izleyebilirsiniz.

Şimdiden söyleyeyim sadece ara sahneler Türkçe oluyor ilk baştaki sahne de "olympus'un tanrıları beni terk etti " dediği sahnede alt yazı yok sebebini bilmiyorum ama diğer sahneler Türkçe, sekme kısmı vesaire Türkçe değil dediğim gibi sadece ara sahneler Türkçe ama zaten bize de ara sahneler lazım umarım anlatabilmişimdir ilk kez anlattım vallahi ilk seferin günahı olmaz derler :)

Yeni link var mı ya da nasıl yaptığını anlatır mısın?

Arkadaşlar adım adım yazmam uzun sürerdi sizin için video çektim YOU TUBE 'a yükledim oradan izleyebilirsiniz.

Şimdiden söyleyeyim sadece ara sahneler Türkçe oluyor ilk baştaki sahne de ''OLYMPUS 'un Tanrıları beni terk etti '' dediği sahnede altyazı yok sebebini bilmiyorum ama diğer sahneler Türkçe, sekme kısmı vesaire Türkçe değil dediğim gibi sadece ara sahneler Türkçe ama zaten bize de ara sahneler lazım umarım anlatabilmişimdir ilk kez anlattım valla ilk seferin günahı olmaz derler :)

dostum video kaldırılmış. daha önceden senden görüp yamayı kurmuştum. en azından linkleri falan atarsan harika olur. tekrar kurmak istiyorum. teşekkürler

Şimdiden söyleyeyim sadece ara sahneler Türkçe oluyor ilk baştaki sahne de "olympus'un Tanrı'ları beni terk etti " dediği sahnede alt yazı yok sebebini bilmiyorum ama diğer sahneler Türkçe, sekme kısmı vesaire Türkçe değil dediğim gibi sadece ara sahneler Türkçe ama zaten bize de ara sahneler lazım umarım anlatabilmişimdir ilk kez anlattım vallahi ilk seferin günahı olmaz derler :)

Reis videoyu yeniler misin lütfen?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı